FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

”Stegarii” se pregătesc de meciul cu Ceahlăul: ”Sîntem îndreptăţiţi să sperăm la cele trei puncte”

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 15:43

FC Braşov se pregăteşte pentru deplasarea de la Piatra Neamţ, unde va întîlni Ceahlăul într-un meci din cadrul etapei a opta a Ligii 1. Partida se va juca duminică de la ora 16:00, fiind transmis de Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Sîntem îndreptăţiţi să sperăm la cele trei puncte. Nu neglijăm Ceahlăul, au 10 puncte şi au obţinut rezultate bune cu Pandurii, Steaua şi Dinamo. Sînt o echipă pragmatică şi statura unor jucători ai lor va determina un joc cu mingi lungi şi faze fixe, care ar putea fi un avantaj pentru gazde. Aştept primul joc în care să nu primim gol şi cred că duminică avem o şansă bună în acest sens", a declarat Adrian Szabo la conferinţa de presă de azi.

Singurul incert din tabăra braşovenilor pentru meciul de duminică este Alexandru Vagner, jucătorul avînd mici probleme medicale, dar şi mari şanse să fie recuperat pînă la ora meciului.

Pe ”stegari” îi aşteaptă o săptămîna grea, cu trei deplasări, la Ceahlăul, în Cupa cu Chindia şi apoi la Botoşani. "Vom creiona programul astfel încît să reducem cît mai mult efectele celor trei deplasări", a spus antrenorul braşovenilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
claudiano
claudiano  •  20 Septembrie 2014, 21:28

auzi la el cn mai e si asta ....cap patrat este unul dintre cei mai buni antrenori din Romania un Brasovean adevarat...forza Steaguuuuu !!!

strajerul
strajerul  •  19 Septembrie 2014, 23:24

adrian szabo, cine mai e si asta? poate sunt indreptatiti sa spere la aceste 3 puncte = ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează