FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Stelari de la mijloc in sus"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Andrei Speriatu, antrenorul cu portarii din lotul Stelei, a vazut simbata Levante - Sevilla 0-2 si spune ca punctele slabe ale spaniolilor sint doar in centrul defensivei. Delegatia Stelei a fost asteptata la aeroportul din Sevilla si de Andrei Speriatu, unul dintre secunzii lui Pedrazzini si cel care l-a inlocuit pe Zoli Iasko in functia de antrenor cu portarii. Speriatu a plecat in Spania de simbata dimineata, iar in seara aceleiasi zile a spionat-o pe FC Sevilla in meciul de campionat cu Levante, disputat in deplasare si cistigat de trupa lui Ramos cu 2-0.

Primele concluzii ale lui Speriatu? "Au o echipa foarte, foarte buna. De la mijloc in sus sint extraordinari. Au jucatori de calitate, au relatii de joc fantastic de bine puse la punct. Se inteleg de minune, lucru care ii ajuta sa construiasca usor", a spus Speriatu. Cine l-a impresionat cel mai mult? "Chiar daca Luis Fabiano a marcat doua goluri, cel mai mult mi-a placut al doilea atacant, Aruna Kone. A jucat extraordinar, a facut 4-5 faze de mare spectacol si el a fost realmente omul meciului. S-ar putea si chiar ma astept ca el sa fie titular si marti seara, chiar daca mai e si Kanoute", a adaugat fostul portar.

"Puncte slabe? Cred ca au probleme in centrul defensivei. Titulari au fost simbata Bouhlacrouz si Dragutinovici. Este o piine de mincat acolo. Fundasul stinga, Escude, este accidentat si acolo a evoluat Adriano, iar Duda a fost mijlocas in fata lui. S-au coordonat perfect", a mai adaugat Speriatu.

"Cuplul Daniel Alves - Jesus Navas, de pe dreapta, este punctul lor forte. Acolo va trebui sa avem mare grija"
Andrei Speriatu

4 infringeri consecutive in Primera Division inregistrase Sevilla pina la meciul cu Levante de simbata, cistigat cu 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează