FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSPTV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Stelea: „Nu vom încerca să încurcăm pe nimeni”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Portarul lui FC Braşov, Bogdan Stelea, a declarat că meciul cu Dinamo nu este unul special pentru el.

„Nu am avut niciodată ambiţii speciale, eu mă bucur foarte tare că joc, că încă sînt activ şi nimic altceva nu mai contează. Mereu intru pe teren cu gândul la victorie, indiferent de echipa cu care jucăm. Este o situaţie conjuncturală că arbitrăm lupta pentru titlu.

Aşa a fost programat, să jucăm cu Dinamo şi Timişoara în ultimele două etape, două echipe care sînt angrenate în lupta pentru titlu. Noi nu vom încerca să încurcăm pe nimeni, ci doar să ne facem treaba cât mai bine pentru ca FC Braşov să obţină o clasare cât mai bună în clasament la finalul campionatului", a spus Stelea.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (3)
 •  27 Mai 2009, 20:23

Da de unde stiti voi ma Criticule(ati prins glas ma acum ,unde nu s-ar intoarce iar netoiu sa va vanda echipa de zeflemisti si sa va duceti in B acolo unde va e locul,unde era sa fie craiova fecioara maria,bai ati uitat cand va faceau posta dinamo,rapid,) si Raszvan(bai lasa ne cu steaua ta fara nume au fost penibili,chiar daca nu i cine stie ce echipa , brasovul va bate la orice ora,roaga-te ca steaua sa fuzioneze cu urziceniul ca altfel o sa va uitati anul asta la tv cu beheeeeeecali

raszvan
raszvan  •  27 Mai 2009, 17:01

Stelea: „Nu vom încerca să încurcăm pe nimeni” continuare : ne vom pune usurel capra si vom spera ca dinamovistii sa nu o aiba prea mare ...ca deh prunea nu mai evolueaza de mult la ei ...:D macar asta e sincer .

dorubr
dorubr  •  27 Mai 2009, 16:13

Este normal, sa vreti sa puneti osul. Doar dinamo te-a facut mare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează