FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS SEVERIN 1-1

Stelea out, Mulţescu in! » Niculae a făcut rocadă de antrenori la Astra în direct la TV

Bogdan Stelea s-a văzut demis după doar patru etape.
Bogdan Stelea s-a văzut demis după doar patru etape.

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 00:02

Niculae l-a demis pe fostul mare internaţional în direct la Fanatik Show, apoi şi-a ales din studio noul antrenor.

După încă o penibilitate de meci, Astra şi-a schimbat banca tehnică. Dar la rocada Bogdan Stelea - Gigi Mulţescu s-a ajuns după o fază absolut antologică, petrecută în studioul emisiunii Fanatik Show.

După ce Stelea a declarat că "e greu să faci mai mult cu o echipă nou formată", patronul prahovenilor, Ioan Niculae, a intervenit furibund la telefon: "Dacă Stelică are impresia că Astra e o nou-promovată, atunci îşi poate căuta serviciu! Jucăm cel mai prost din toată prima divizie, nimeni nu arată mai prost ca noi. Gata, Stelea e demis!". În zadar a încercat moderatorul Horia Ivanovici să-i explice că Bogdan a spus "nou formată", nu "nou-promovată", decizia fusese deja luată.

Apoi, cum în prim-plan apăruse figura lui Mulţescu, invitat permanent al emisiunii, Niculae a zis: "Uite, am găsit şi înlocuitorul. Gigi, să mă suni imediat ce ieşi din direct! Ai mai lucrat la mine, ştii că eu vreau performanţă. Hai, te-aştept!". Uluit, nea Gigi a bălmăjit un "nu ştiu ce să spun, o să vorbim!".

"Nu mă interesează dacă Dinu Gheorghe nu e de acord cu deciziile mele, el ar face bine să justifice milionul de euro pe care l-a cheltuit aiurea pe transferuri vara asta!" (Ioan Niculae, patron Astra)

512069-caseta-astrat-severin.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
guderian
guderian  •  13 August 2012, 13:03

Inca un "patron". N-o fi Stelea mare antrenor, probabil nici nu va deveni, dar Niculae e doar un papagal intr-un ditamai stolul, cat e Liga 1 de mare.

dora
dora  •  13 August 2012, 09:29

5 pct dupa 4 etape e totusi ceva. nici vasluiul nu a inceput mai bine. nici stelica nu e mare antrenor, dar patronul lui e de speriat. vrea din rahat bici...e adevarat, jocul echipei este slabut...

mama.is.here
mama.is.here  •  12 August 2012, 18:47

pacat de Stelica, cred ca merita altceva, oricum mai bine canu mai lucreaza pt un ghiolban plin de bani. capul sus Bogdan, esti la inceput de cariera, succes!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează