FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Steliano Filip a fost prezentat oficial la Viitorul: „Visul meu a fost să lucrez cu domnul Gică Hagi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 17:37

Steliano Filip (25 de ani) a fost prezentat azi oficial la Viitorul Constanța. 

Fundașul stânga a anunțat după returul meciului cu Hermannstadt, soldat cu retrogradarea călărășenilor, că nu vă rămâne la Dunărea și că poartă discuții cu mai multe formații. Gică Hagi a fost pe fază și l-a convins pe fundașul stânga cu 8 selecții la prima reprezentativă a României. 

„Sincer nu am stat prea mult pe gânduri când am auzit. Mă bucur foarte mult că am ocazia să lucrez cu domnul Gică Hagi. Mereu am visat la asta și mă bucur că am ajuns aici.

Cunosc marea majoritate a colegilor. A contat clar și acest lucru. Sunt sigur că mă vor primi bine. Am vorbit cu ei înainte să semnez. Îmi doresc să mă pregătesc bine și să prind echipa de start. Sper să am continuitate în joc și, de ce nu?, să prind și echipa națională”, a declarat Steliano pentru site-ul oficial al clubului.

„Viitorul e echipa cu cel mai frumos fotbal din România. E o onoare să fiu aici”
Steliano Filip

În carieră, Steliano Filip a jucat la Dinamo, timp de 5 sezoane, apoi la Hajduk Split și la Dunărea Călărași.

500.000 €este cota lui Steliano Filip, conform transfermarkt.de

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV Superinterviu cu Gică Hagi: „Generația 1994 era pregătită să ia titlul mondial” + Previziune spectaculoasă pentru Mondialul din 2026 cu Ianis și compania: „E tot în America”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
laurkro
laurkro  •  22 Iunie 2019, 00:56

Un golan, o să-l trimită repede cei de la Viitorul la plimbare.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Iunie 2019, 00:47

wow,ce soc pt mine,sa te vad acum cu marele Hagi ce figuri mai faci,o sansa uriasa pt tine,eu mereu am ras de tine,acum poti demonstra ca esti un jucator bun,fotbalist e prea mult,chiar nu ma asteptam

bodrin
bodrin  •  21 Iunie 2019, 19:58

Cum o fi, cim n-o fi acest Filip, dar vorbește românește, nu o limbă păsărească și ne arată că Hagi - antrenorul, este DOMNUL HAGI și nu MISTER! Bravos!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează