FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

EXCLUSIV / VIDEO Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. După meci, Steliano Filip (27 de ani) a fost implicat într-un conflict cu un suporter. +14   FOTO
Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. După meci, Steliano Filip (27 de ani) a fost implicat într-un conflict cu un suporter.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 18:56 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 19:29

Dinamo și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. După meci, Steliano Filip (27 de ani) a fost implicat într-un conflict verbal cu un suporter, la ieșirea de la vestiare. 

Steliano Filip a revenit în lotul lui Dinamo, după perioada în care Mircea Rednic îl exilase, dar este hulit în continuare de suporteri. Imediat după partida cu Sepsi, în parcarea arenei din Ștefan cel Mare, apărătorul stânga s-a contrat verbal cu un suporter. 

VIDEO Steliano Filip, scandal cu un suporter după Dinamo - Sepsi 0-0

Steliano Filip a ieșit din vestiare și a fost abordat de un bărbat pe un ton agresiv. Elevul lui Dusan Uhrin Jr. nu a făcut niciun pas în spate: „De ce ești nesimțit? Spune-mi și mie, de ce ești nesimțit? M-am băgat eu în seamă cu tine? Du-te, mă, acasă, e gata meciul. Poate bate vântul și te întâlnești cu mine”, a spus Steliano Filip, în timp ce fanul vocifera în continuare, fără a putea fi înțeles. 

Finalul dialogului l-a găsit pe suporter strigându-i jucătorului: „Ne întâlnim unde vrei tu!”. Scandalagiul a fost tras deoparte de trei jandarmi, dar nu a renunțat la tonul agresiv: „Plecați, mă, de aici!”.

După câteva secunde a părăsit zona, înjurându-l în continuare pe Filip: „Smardoiul ăla, leșinatul ăla! Mă înjură el pe mine?”.

Steliano Filip, „meci” și cu Mircea Rednic

Steliano Filip a evoluat astăzi în poziția de mijlocaș stânga și nu a ratat ocazia să trimită o „înțepătură” către Mircea Rednic. Fostul antrenor l-a exclus din lot tocmai din această cauză, motivând că Filip refuză să joace altceva decât fundaș stânga. 

„Joc mijlocaș stânga, am jucat și mijocaș central, în ciuda a ceea ce au spus alții. Eu am spus că joc unde îmi cere antrenorul. Dacă Mister a avut nevoie de mine ca mijlocaș, am jucat acolo. Mă bucur că am rezistat un meci întreg”.

VIDEO Alexandru Răuță, declarații despre situația de la Dinamo: „Nu mai contează ce a pățit Clinceni, trebuie să ne vedem de jocul nostru”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Un fost internațional, revoltat de strategia de la CFR Cluj: „Ce se întâmplă acolo e bătaie de joc!”

UPDATE Invitat special la inaugurarea arenei din Giulești: „Ne onorează că a acceptat invitația!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
rocky5
rocky5  •  22 Martie 2022, 22:12
Postat de tororosso pe 21 Martie 2022, 11:18

Cu cât e mai mică mintea cu atât mai mare e îngâmfarea la acest pseudo jucător . Cu un Răuță, jucătorul problemă de la Dinamo cât și acest tatuat Filip șansele sunt mari ca echipa să joace în permanență în 10 .Prosti care începe să se îndoiască de perfecțiunea lor devin simpatici .

Ce aveți cu Răuță nu pricep, omul pune osul la bătaie în fiecare meci! Voi vreți să aibă randamentul lui Modrici?:)))

iung811
iung811  •  21 Martie 2022, 16:14

Stelica se grăbea să-și aranjeze freza. Ce ratat!!!

tororosso
tororosso  •  21 Martie 2022, 11:18

Cu cât e mai mică mintea cu atât mai mare e îngâmfarea la acest pseudo jucător . Cu un Răuță, jucătorul problemă de la Dinamo cât și acest tatuat Filip șansele sunt mari ca echipa să joace în permanență în 10 .Prosti care începe să se îndoiască de perfecțiunea lor devin simpatici .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează