FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Steliano Filip este sincer: "Îmi place mai mult acum să joc fundaş stînga. Mă ajută să fiu la echipa naţională"

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 13:24

"Stelule, vreau să te joci cu vorbele, cum te joci cu mingea", i-a transmis Flavius Stoican lui Steliano Filip înainte de dialogul cu presa. "Sau cu aparatele la forţă", a completat fundaşul stînga.

Flavius l-a nominalizat într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor la începutul lunii, spunînd că va fi surpriza plăcută a "cîinilor" în proximul sezon. "Mă bucur că Mister mă vede sus, dar pentru asta trebuie să muncesc mai mult, ca să nu-l dezamăgesc.

Îmi doresc să fiu sănătos, pot evolua pe orice post îmi cere antrenorul. Poate că îmi place mai mult acum fundaş stînga, mai ales că şi domnul Piţurcă m-a convocat la lot pe acest post".

Vali Lazăr a fost ziarist de ocazie: "Spune-ne dacă se lasă Raţ, cine va fi fundaşul stînga al "naţionalei"?" sau "Zi-ne şi nouă cît alergi pe suta de metri!".

De-abia scăpat de întrebările colegului de echipă, Filip a explicat: "Lucrez suplimentar la sală, să fiu apt sută la sută. Mi-e dor să joc fotbal, am avut ceva probleme medicale. Văd Dinamo pe unul din primele patru locuri. Cred că vom face o figură frumoasă".

"Cît am fost la Dinamo, am avut bani în buzunar. Cred că nu vom avea problem financiare"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:36
Postat de redbuldog pe 24 Iunie 2014, 09:56

Filip ca sa devina un fundas competitiv trebuie sa intre cu o mai mare determinare in duelurile 1 la 1,sa nu stea in spatele atacantilor,pe faza de aparare,iar la urcarile in atac sa-si perfectioneze centrarile...!Totodata sa nu-l uitam pe Andrei Radu,care dupa mine va fi urmatorul fundas stanga la prima reprezentativa,el oricum e mai bazat pe faza de aparare ca Steliano....

pai asat e o observatie justa, dar el stie ? nu prea.. e cam paralel.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:36

nu-mi place deloc tipul asta.. mai e si dus cu pluta : el vorbeste de nationala, auzi..

bamse1901
bamse1901  •  24 Iunie 2014, 11:02

mai bun mi s-a parut la mijloc si cel mai bun meci a fost cel din retur cu petrolul, daca va juca asa ca atunci va ajunge sus

Vezi toate comentariile (8)
Comentează