FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un jucător important de la Dinamo își cere banii! Și-a depus memoriu și ar putea pleca + „câinii” au pregătit deja soluția de rezervă

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 09:48 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 09:54

Înainte de startul noului sezon, Dusan Uhrin cere transferuri la echipă, însă Dinamo ar putea să mai piardă un titular.

Adus în iarnă liber de contract, Steliano Filip (27 de ani) ar putea pleca de la formația roș-albă. Fundașul stânga și-a depus memoriu pentru a-și primi salariile restante, fiind nemulțumit de situația sa, potrivit Prosport.

Steliano Filip își cere banii de la Dinamo

Filip a bifat 21 de partide în acest sezon pentru Dinamo, iar acesta se înscrie pe lista jucătorilor importanți care au depus memoriu pentru a-și recupera banii, listă pe care se mai află nume ca Diego Fabbrini, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore sau Janusz Gol.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Filip încă nu a decis dacă va continua sau nu la Dinamo, urmând ca în zilele viitoare să-și stabilească viitorul.

Steliano Filip a venit la Dinamo pe un salariu 5.000 de euro pe lună, unul mic pentru cota lui, având în vedere că a jucat și la Euro 2016. Doar că fostul căpitan al „câinilor" a acceptat o remunerație modică pentru a ajuta clubul în momente de criză, fiind convins de DDB și de Nicolae Badea, urmând ca înainte de noul sezon să-și negocieze un salariu mult mai mare, în funcție de ceea ce sa va întâmpla atunci.

400.000 de euro e cota lui Steliano Filip, potrivit transfermarkt

Dinamo are pregătită soluția de rezervă

Dacă va pleca Steliano Filip, Dinamo va încerca să-l aducă pe Andrei Peteleu, care poate evolua pe ambele benzi din defensivă. 

Jucătorul de 28 de ani își termină la finalul lunii contractul cu UTA, iar acesta și-a dat deja acordul să vină la Dinamo, așteptând ca echipa să-și rezolve problemele cu FIFA și să poată înregistra jucători.

Peteleu mai jucat la Delta Tulcea, Gloria Bistrița, FCM Tg. Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul și CFR Cluj. În tricoul CFR-ului, fotbalistul a câștigat două titluri, în 2018 și 2019. În intervalul ianuarie 2020 - ianuarie 2021 a activat în Moldova, la Sheriff Tiraspol, iar în returul sezonului recent încheiat a îmbrăcat tricoul celor de la UTA.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, propus la FCSB: „Au nevoie de el! Le va face jocul”

Dinamo a pierdut un alt jucător! Merge în Liga 2: „Are nevoie să joace, nu să stea în tribună și să-i aplaude pe alții”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  18 Iunie 2021, 22:36

Drum bun, cale batuta! Andrei Radu e mult peste tine

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Iunie 2021, 20:06

E mai bun Peteleu decat filip

flosud97
flosud97  •  18 Iunie 2021, 13:40

Trebuie sa fi ***, sa accepti sa vi la Dinamo in acest moment, cand vezi ça aproape toti asi depun memorii ça nu ai fost platiti, ça sa devina jucatori liberi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează