FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Steliştii au acuzat: "Plătea ziariști" » Astăzi a venit replica acidă pentru Duckadam

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 16:15

Steaua se luptă pe acest final de campionat cu ASA Tg. Mureș, iar războiul declarațiilor a pornit. Primul a fost portarul Eduard Stăncioiu care a spus că în cazul în care formația sa va merge în Liga Campionilor, meciurile de acasă le va juca pe Arena Națională pentru a putea vedea și steliștii meciurile.

Duelul declarațiilor dintre cei doi nu s-a oprit aici, iar în cursul zilei de astăzi Stăncioiu a postat un mesaj lung pe pagina sa oficială de Facebook în care se apără și a spus că nu a jignit pe nimeni.

"Sportul fără competiţie nu are nici un farmec. Nu poţi alerga de unul singur, nu-ţi aduce nici o satisfacţie. Din acest motiv, cred că situaţia din campionatul românesc abia acum a devenit mai interesantă şi mai frumoasă, atât pentru cei care privesc, pentru cei care plătesc un bilet, cît şi pentru noi, şi nu înţeleg de ce pe unii îi deranjează acest lucru.

În primul rînd, nu am jignit pe nimeni, nu am contestat vreo performanţă şi nici nu am atacat pe nimeni, am făcut o glumă inocentă. Toate declaraţiile mele la adresa oricărei echipe, oricărui antrenor, conducător sau jucător au fost cuvinte de laudă. Aşa a fost şi aşa va fi tot timpul.

Să dai o replică încercînd să jigneşti cu invenţii şi minciuni mi se pare nedemn din partea unei foste glorii, probabil încă idolul multor tineri fotbalişti, pentru care astfel de oameni reprezintă exemple.

Faptul că am fost al treilea portar la Euro 2008 nu este o jignire pentru mine, a fost o mare onoare să fiu alături de ţara mea şi de jucători, antrenori şi conducători mari.

Am cîştigat 8 trofee în cariera mea, toate cu CFR Cluj şi am avut trei participări în grupele UCL. Mă consider norocos şi privilegiat. De-a lungul timpului, am fost şi titular, şi rezervă, şi trimis în tribună şi sunt mîndru de fiecare clipă pe care Dumnezeu şi acest sport mi le-au oferit.

Anul trecut, am trăit o nouă experienţă, pe care, recunosc, am privit-o cu scepticism la început. Am acceptat să vin la Mureş şi să joc în liga a doua. Şi iată cum, de acolo, "mi-am luat viteză" alături de colegii mei până pe locul 2 în prima ligă. Şi astfel, această echipă mică, aşa cum a fost numită, atrage multe antipatii, pentru că, nebăgată în seamă, a ajuns aproape de vîrf şi acest lucru deranjează.

Unde vom termina rămîne de văzut. Din acest motiv e frumos fotbalul, pentru că e imprevizibil.

Am ajuns la maturitatea, atît cea profesională, cît şi cea intelectuală, care îmi permite să mă bucur de orice lucru, fie el cît de mic, din care să învăţ şi încă să cresc. Ar mai fi foarte multe de spus, dar mă limitez la aceste gînduri", a scris Stăncioiu.

Răspunsul lui Stăncioiu a venit după ce președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, l-a acuzat că plătea ziariști pentru a-l scoate în evidență.

"De Stăncioiu știu că, în momentul în care era la CFR Cluj, era al treilea portar. Mai dădea în stînga, în dreapta, cîte o bere la ziariști, să spună că Steaua îl dorește. Pe cuvînt! Acum, a prins glas, ce să-i facem?"
Duckadam 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
domodo
domodo  •  19 Aprilie 2015, 08:11

cine este stancioiu?o fosta rezerva ade la CFR aruncata ca pe ***!!!!si nu inteleg de ce prinde glas acest ***????la meciul cu CFR a gresit la un fgol 100% iar la celalalt are cel putin 50% vina.si atunci....cine esti mai ***????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arvocatu
arvocatu  •  18 Aprilie 2015, 21:24
Postat de arvocatu pe 18 Aprilie 2015, 21:20

Nu era nici o ironie, daca ai fi vazut vreo emisiune a lui Pruteanu (daca nu, poti cauta si pe youtube), ai fi observat ca acesta, intentionat, scrisese "s-ati"...

era un raspuns pt decuadi, care zicea ca "sper ca "s-ati" a vrut sa fie o ironie fina. Asa sper eu. nu vreau sa cred ca ai gresit in halul asta. sau poate tu ai facut cearsaful ala cu "a-ti asteptat acceleratul....." ?

arvocatu
arvocatu  •  18 Aprilie 2015, 21:20

Nu era nici o ironie, daca ai fi vazut vreo emisiune a lui Pruteanu (daca nu, poti cauta si pe youtube), ai fi observat ca acesta, intentionat, scrisese "s-ati"...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează