FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii au scos şampania după plecarea lui Sougou: "Acum nu-şi mai fac iluzii pentru titlu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 18:27

Plecarea lui Modou Sougou la Olympique Marseille i-a făcut pe stelişti să răsufle uşuraţi. Chiar dacă au 15 puncte avans faţă de campioana en titre, "roş-albaştrii" îi considerau pe ardeleni principalii adversari la cîştigarea titlului în acest sezon.

După ce CFR Cluj s-a despărţit de Rafael Bastos, plecat la Al Nassr, şi de Modou Sougou, transferat de Olympique Marseille, "roş-albaştrii" cred că ardelenii şi-au luat adio de la titlu.

"Mă bucur că am scăpat de Sougou. CFR avea un lot cu care putea recupera distanţa de 15 puncte faţă de noi. Acum, eu nu cunosc care este strategia lor şi nici nu e treaba mea, dar probabil că nu-şi mai fac iluzii pentru acest campionat şi-l pregătesc pe următorul", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fotbal Club, la DigiSport 1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
cfrclujole
cfrclujole  •  26 Ianuarie 2013, 12:07
Postat de forumeer pe 26 Ianuarie 2013, 00:43

Si scuze, dar eu am mai scris chestia respectiva pe aici: singurii jucatori de la voi care ar putea avea loc in lotul Stelei sunt Felgueiras, Sougou, Bastos, Kapetanos, Aguirregaray si Weldon. 3 dintre cei 6 nominalizati au plecat. Va prevad un retur sumbru, mai vorbim...

stai linistit ca nu veti castiga niciun campionat! mai apoi la CFR nu ar avea loc niciunul de la voi! nu am avea ce face cu amatorii de birturi si cluburi care vomita prin taxiuri!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Ianuarie 2013, 10:12
Postat de forumeer pe 26 Ianuarie 2013, 00:40

Te referi la meciul in care Gabi Muresan trebuia eliminat de 2 ori numai in prima repriza, nu? Cand Weldon IL CALCA PE PICIOR pe arbitru, cam ce sanctiune ar trebui data, spune-mi te rog. Dar voi sunteti invatati cu de-astea, nu degeaba ii rupea pe toti Vranjes cand era la voi si arbitrii se uitau in alta parte, asa v-ati obisnuit... . Dar zi-mi, te rog, de ce o echipa care a luat enspe mii de trofee in ultimii ani nu reuseste sa bata o echipa "modesta", fara titlu luat de 7 ani in atata amar de timp? Oare pt ca Steaua nu-i Brasov, Mures, Bistrita, Otelul, dinamo, rapid si alte prietene care sa se dea la o parte cand au nevoie ceferistii de puncte?

Nu se nimeni la o parte .Dimpotriva .Steaua are cel putin inca doua echipe *fidele* vorbesc de Viitorul si Chiajna cu ale caror echipe meciurile sunt adevarate comicarii. La meciul de final de campionat de anul trecut Steaua nu a reusit sa treaca de un cfr venit dupa cheful castigarii campionatului .Catriva jucatori ai CFR=ului care puteau juca au remizat la misto )gol din corner_ ) cu o *stea* debusolata. Iar acum daca anul acesta l=ati inceput mai bine nu va grabiti sa sarbatoriti.Si daca va fi sa fie va fi primul si ultimul. CFRa a avut ghinion cu accidentarile unor jucatori de baza ,au avut un traseu infernal in Ch League. Anul viitor nu va fi la fel.

forumeer
forumeer  •  26 Ianuarie 2013, 00:43

Si scuze, dar eu am mai scris chestia respectiva pe aici: singurii jucatori de la voi care ar putea avea loc in lotul Stelei sunt Felgueiras, Sougou, Bastos, Kapetanos, Aguirregaray si Weldon. 3 dintre cei 6 nominalizati au plecat. Va prevad un retur sumbru, mai vorbim...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează