FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Steliștii continuă acuzele după meciul cu Dinamo: "Șovre m-a înjurat! Am rămaș stupefiat. Vreau să mă văd cu el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 13:22

Toni Petrea, antrenorul secund de la FCSB, a fost prezent la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de luni, și a dat detalii despre Octavian Șovre, arbitrul asistent de la meciul cu Dinamo, 1-2, despre care a spus că l-a înjurat.

"Da, pe mine m-a înjurat. Am rămas stupefiat! Am fost la Comisie și am vorbit pe tema asta. Domnul Şovre nu a apărut, ca să ne punem faţă în faţă şi în cadru oficial. Aş vrea să mă întâlnesc cu el şi să văd ce poate să îmi spună. Eu am rămas şocat.

Nu a fost niciun conflict. După faza penalty-ului acordat în minutul 90+5, m-am dus lângă el şi l-am întrebat: «De ce faci aşa ceva?». Era într-o poziţie în care el nu prea avea cum să vadă mai bine decât centralul, iar el s-a întors şi mi-a zis ce mi-a zis. Nu are rost să reproduc.

Nu avea cum să fie suspendat Reghecampf. Dar e altă discuţie și nu vreau să mai comentez", a declarat Petrea la conferința de presă.

Citește și: Reghe nu a venit la conferința de presă » Și-a trimis secundul, iar acesta a atacat pe toată lumea: "E un final previzibil"

  • Astra - FCSB se joacă mâine de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
178516522518224
Dinu Ion  •  07 Mai 2017, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1669013626753816
Decebal Testeapa  •  07 Mai 2017, 14:46

Păi stelistii asta au facut toata viata . Au acuzat pe altii fara sa se uite in propria gradină.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează