FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - RAPID, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT

Steliştii copiază modelul CFR-ului » Spectacol cu portughezi împrumutaţi

Tiago Targino (Vitoria Guimaraes)
Tiago Targino (Vitoria Guimaraes)

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 13:14

După ce ardelenii de la CFR Cluj au ţinut prim-planul Ligii 1 timp de 3 ani, timp în care au cîştigat 3 Cupe, 2 Supercupe şi 2 campionate, adversarii din ţară încearcă să copieze modelul brevetat de Mureşan şi Paszkany.

Steaua l-a coopotat în staff pe Marcel Popescu, care are sarcina de a aduce în Ghencea fotbalişti valoroşi, dar ieftini, iar piaţa preferată a acestuia este cea din Portugalia. De altfel, în trecut, Marcel Popescu a colaborat cu clubul din Gruia la perfectarea cîtorva transferuri ale clujenilor.

"Eu nu îl trimit pe MM după jucători în Portugalia. Mihai are banca lui de date, o să le suprapunem şi vom vedea ce vom alege. Preţurile se umflă artificial atunci când se află că îi caută Steaua. Vom încerca să îi luăm sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, aşa cum am făcut şi la CFR, să vedem dacă se adaptează.

Voi încerca să aduc jucători care să joace titulari, nu care să se bată pentru titularizare. Eu nu văd jucători în Liga a doua care să poată juca la Steaua, care pot să tragă echipa după ei. Unirea, Timişoara şi Oţelul sunt echipe atipice pentru România. La Steaua se vrea spectacol şi vom încerca să aducem astfel de jucători." a spus Marcel Popescu la sportro.Â

În acest moment, Steaua urmăreşte cel puţin 3 fotbalişti lusitani în perspectiva unor transferuri ale acestora în Ghencea. Doi dintre ei evoluează la aceeaşi echipă, Vitoria Guimaraes: Tiago Targino, Rui Miguel. Renan Garcia, de la Beira Mar, este şi el o ţintă pentru clubul "roş-albastru".

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează