FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliştii îl vor suspendat, regulamentul spune altceva » Strătilă are şanse mari să scape nepedepsit

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 12:30

Oficialii din Ghencea sperau ca Strătilă să fie pedepsit în urma imaginilor video cu intrarea dură la Chiricheş, însă nu se va întîmpla aşa întrucît acest lucru nu este trecut în regulament.

Singura posibilitate ca mijlocaşul de 26 de ani să primească etape de suspendare era ca Sebastian Colţescu, arbitrul din Derby de România, să fi trecut în raport faptul că intrarea dinamovistului a fost una violentă, care a cauzat o accidentare gravă.

Strătilă a avut o intrare extrem de dură la partida Dinamo-Steaua, 0-2, asupra lui Vlad Chiricheş. Fundaşul roş-albaştrilor este suspect de ruptură de ligamente, accidentare care l-ar ţine departe de gazon o perioadă îndelungată.

Vezi VIDEO cu accidentarea lui Chiricheş

Pe de altă parte, patronul Stelei, Gigi Becali, este foarte optimist în ceea ce priveşte starea în care se află fundaşul pentru care cere cel puţin 10 milioane de euro: "Chiricheş poate juca şi mîine. Am vorbit şi ieri şi azi cu el, dar nu are tendonul rupt.

Nu are piciorul umflat deloc. A făcut şi o rezonanţă magnetică, nu s-a văzut exact acolo, dar nu-l mai doare, nu e nimic grav", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (136)
bad75
bad75  •  14 Mai 2013, 16:27

Daca intrarea lui Stratila la Chiriches a fost criminala,atunci intrarea lui pacaliciul ala de Lato la Stratila cum a fost? Daca jegul ala vedea cartonasul rosu in min 23 acum penalilor nu mai vorbeati de cat de dur a fost atacul lui Stratila. Cand oile intra la rupere,fotbalul e pentru barbati si cand se intimpla invers se numeste intrare criminala.Nu fiti ipocriti si sugaci, ca prostul ala de mm.MM oficialul care isi bate suporterii,mai tarziu o sa va dea si clanta.

ricco
ricco  •  14 Mai 2013, 02:55

:stratila' poate scapa nepedepsit ???... Foarte frumos... in Romania nimeni nu are dreptul sa interzica accesul pe terenul de fotbal pentru D E R B E D E I si L I C H E L E !!!...

fcgeo
fcgeo  •  13 Mai 2013, 22:15
Postat de sif367 pe 13 Mai 2013, 21:49

Pai jucatorii stelei sunt din portelan frate,daca intra cineva dur la ei face presa infarct

SA NU EXAGERAM. MAI CORECT SPUS,O PARTE A PRESEI .

Vezi toate comentariile (136)
Comentează
Close