FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii înfundă puşcăria » Încă o lovitură pentru campioana României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 19:49

Steaua întîmpină noi probleme cu justiţia! După condamnarea lui Gigi Becali, patronul echipei, şi a lui Mihai Stoica, managerul general, şi liderul galerie a primit o condamnare record.
Gheorghe Mustaţă, condamnat recent, definitiv, la sapte ani şi jumătate de închisoare în dosarul de violenţă, tentativă la omor şi şantaj prin taxe de protecţie, a primit o nouă pedeapsă: 13 ani de detenţie, conform Fanatik. Acesta a fost găsit vinovat într-un alt dosar de tentativă de omor.

În decizia luată luni de Tribunalul Bucureşti, care nu este definitivă, se precizează că infracţiunile ce au făcut obiectul procesului au fost comise de Mustaţă în stare de recidivă postexecutorie. Judecătorii au decis, în final, condamnarea acestuia la 10 ani de închisoare, cu un spor de trei ani, astfel că fostul şef al galeriei Stelei are de executat 13 ani de detenţie, din care va fi scazută perioada în care acesta a fost în arest preventiv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
dtdr
dtdr  •  20 Noiembrie 2014, 22:50

Astea-s efectele EDUCATIEI SOCIETATII COMUNISTE CARE A CREAT ACEST CLUB !

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  20 Noiembrie 2014, 20:45
Postat de polistul68 pe 20 Noiembrie 2014, 13:50

oare mai e un club in lumea asta, in care patronul, presedintele si seful galeriei sa fie arestati in acelasi timp ?

Nu va intrebati…Steaua e echipa recordurilor !!

polistul68
polistul68  •  20 Noiembrie 2014, 13:50

oare mai e un club in lumea asta, in care patronul, presedintele si seful galeriei sa fie arestati in acelasi timp ?

Vezi toate comentariile (135)
Comentează