FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii, ironizaţi pentru optimismul afişat în Ligă: "Reghe ori e tupeist, ori şi-a pierdut simţul realităţii"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 octombrie 2013 14:59

Antrenorul Ionuţ Popa, recunoscut pentru replicile sale savuroase, a vorbit despre situaţia actuală de la Steaua.

Tehnicianul îi critică pe roş-albaştri pentru declaraţiile foarte optimiste înainte de startul grupei. Reghecampf spunea că "ne propunem să cîştigăm grupa".

În primele două partide, Steaua a pierdut 0-3 cu Schalke şi 0-4 cu Chelsea.

"La Reghe mă surprinde optimismul exagerat. Hai să aruncăm praf în ochi! Spunem că luăm locul 1 în grupă, după aceea ne bat toţi şi revenim zicînd că au fost mai buni decît noi. Să spui că vrei să iei locul 1 în grupă cu Chelsea şi cu o forţă din Bundesliga...

Ori eşti tupeist, ori ţi-ai pierdut simţul realităţii. Mergem în Germania să cîştigăm, ni s-a spus. Ne-au dat 3, pînă am fluierat. Vine Chelsea şi face instrucţie cu noi. Am luat 7 goluri în două meciuri şi ne-am trezit. Nu e numai antrenorul, e şi un manager acolo. Să încerce măcar să fie realişti", a declarat Popa pentru stiridesport.ro

"N-am nimic cu Reghecampf. A făcut rezultate la Steaua şi eu nu spun ca alţii că e munca preparatorului. Nu, e în primul rînd munca lui. Dar ştii cînd eşti un antrenor mare? Atunci cînd faci din rahat bici şi mai şi pocneşte. E mai uşor la o echipă mare, cu jucători de valoare, cînd poţi alege", a mai spus Popa.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
ertyuiop
ertyuiop  •  08 Octombrie 2013, 21:35

Cand am citit numele I. Popa ma chinuiam sa imi aduc aminte despre cine e vorba......mi-am adus ulterior aminte de mascariciul asta de antrenor, actor ieftin si modest!

teilandezu
teilandezu  •  08 Octombrie 2013, 18:45

Si una si alta . S`o nevasta la fel . Il vedea deja antrenor in Italia , Spania sau Anglia .

ando89
ando89  •  08 Octombrie 2013, 18:43

Nu-i Popa mare antrenor, dar cateodata o mai nimereste...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează