FOTBAL  »  Superliga  »  PORUMBOIU E INVIDIOS

Steliştii l-au uluit pe Porumboiu: "Nu ştiu cum fac!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 06 octombrie 2012 11:15

Steaua a impresionat prin capacitatea fizică arătată în meciurile de pînă acum. Reghecampf a apelat la preparatorul fizic neamţ Thomas Neubert şi rezultatele l-au uimit pe Adrian Porumboiu

"Steaua e o clasă în plus peste toţi adversarii, au un tempo peste. Nimeni nu se odihneşte pe teren, toată lumea dă totul. Sînt sleiţi de puteri după meci, ce le-o face de îşi revin aşa rapid chiar nu ştiu!", a declarat Porumboiu.

Citeşte şi:

Preparatorul fizic al Stelei are planuri mari cu echipa lui Reghecampf: ”Vrem să presăm precum Barcelona!”

Îl copiază pe Ronaldo! » Steaua construieşte un laborator de pregătire după un model pe care l-a adoptat şi Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
marku121
marku121  •  11 Octombrie 2012, 02:31

pexibaniaz ..iar altii sunt doar cret1n1.."par example" domnia ta. Cat de "ciuruit" poti fi sa accepti pr0stii ca astea?

dumitruselena
dumitruselena  •  07 Octombrie 2012, 07:36

cat de departe poate ajunge prostia omeneasca

noelstoica
noelstoica  •  07 Octombrie 2012, 01:40
Postat de valahus.ro pe 06 Octombrie 2012, 16:24

CITAT: " DOAR UN ORB NU A VAZUT CUM JUCATORII DE LA FC COPENHAGA SE DADEAU LA O PARTE SI DADEAU FIECARE PASA LA ADVERSAR. NU E POSIBIL CA O FORMATIE CARE A FACUT 1-1 CU BARCELONA ACUM 2 ANI SI CARE A AJUNS IN OPTIMILE CHAMPIONS LEAGUE SA JOACE ATAT DE JALNIC. BLAT ORDINAR ORCHESTRAT DE LA UEFA. SE STIA DE INAINTE CA STEAUA TREBUIA SA CASTIGE MECIUL CU DANEZII. AM PIERDUT 20 DE MILIOANE MIZATE PE X2" Ce sa mai zici de campionatul intern? CUM de se stia? CINE stia? CUM DE n-ai stiu TU? - ://valahus.ro CONSTRUIM SHELTERE si CONTAINERE METALICE

Idiotule, inceteaza!Uita-te in urma, cat de departe te-a propulsat prostia!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează