FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii laudă campania de achiziții a lui Reghe: ”Cu ei trei vom fi mai puternici”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 12:49

Alin Toșca, fundașul Stelei, a vorbit despre transferurile realizate de echipa sa pînă acum și despre cantonamentul din Antalya.

”Consider că vom fi mai puternici cu Bourceanu, Pintilii și Pîrvulescu. Au făcut performanță la Steaua și sînt jucători importanți. Ne pot ajuta să cîștigăm titlul.

Începe o perioadă grea, dar fără muncă nu putem reuși. Capul sus, trebuie să muncim foarte mult. Nu ne e frică de nimic, nici de TRX. Stăteam acasă dacă ne era frică”, a spus Alin Toșca.

...despre transferurile lui Budescu și Marica: ”Cred că orice jucător vrea să ajungă la Steaua. Nu știu care e situația. Ei decid dacă vin sau nu. Sînt jucători de valoare care ne pot ajuta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ortega
ortega  •  10 Ianuarie 2016, 19:55

Numai rebuturi ... Ciorbe reîncălzite ... La ce se laudă ciobandantul că aduce , și ce expirați sub contract cu târâtura a adus ... fcsp , ia numai cârpele ...

dorel999
dorel999  •  10 Ianuarie 2016, 16:22
Postat de ottobraun pe 10 Ianuarie 2016, 13:40

benzile trx se folosesc la orele de sport din 1990 in occident!!

Vezi că în comentariul ăsta nu ai înjurat. Ceva e în neregulă. Suferi de vreo boală?

dorel999
dorel999  •  10 Ianuarie 2016, 16:19

Eu cred că Gigi tot face gălăgie prin presă și oferte pe milioane doar așa, ca să nu se prindă lumea că el e sărac și să nu-i zică reghe "ba ciobane, ai zis că-mi aduci jucători". Noi râdem de transferurile de la Dinamo, dar jucătorii veniți la Steaua nu ar prinde primul 11 nici la Voluntari. Asta cu "pintili și bourceanu, jucători de națională", e ca aia cu "tănase, cel mai bun jucător din românia".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează