FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Steliștii râd de Dinamo: "Dacă nu era oferta noastră pentru Nistor, era pe locul 2?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 20:27

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, s-a amuzat pe situația de la Dinamo, care l-a dat afară pe Florin Bratu după conflictul avut cu Dan Nistor, jucător ofertat în această vară de gruparea roș-albastră.

"Eu cred că Nistor a fost un motiv în plus pentru plecarea lui Bratu. Nu mi s-a părut inspirat să pună toată problema pe Nistor. Deci dacă nu era oferta de la noi, Dinamo era pe locul 2 și Nistor la echipa națională?

Steaua a fost băgată în jocul ăsta de la Dinamo total aiurea. Dinamo a vândut cei mai buni jucători pe care-i avea. Tinerii care vin din urmă nu fac față acolo. Văd că toată lumea vrea în play-off acum, dar cine mai joacă în play-out", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și:  O nouă ironie a lui Ilie Dumitrescu la adresa lui Dică » Eroul partidei cu Argentina reacționează după conferința antrenorului de ieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  24 Septembrie 2018, 06:25

Pai la data cand s-a facut "oferta" chiar erau pe locul 2!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează