FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 8 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Steliștii se consideră discriminați de oficialii Astrei: "Vă plângeți că nu vin oamenii la stadion..."

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 17:44

Un bilet la meciul dintre Astra și FCSB, din etapa a 9-a din play-off, costă 100 de lei, un preț cel puțin ciudat fixat de oficialii giurgiuvenilor, ținând cont că în celelalte partide un tichet costa între 5 și 15 lei.

Suporterii vicecampioanei României au luat atitudine și cer socoteală oficialilor Astrei pentru prețul uriaș al biletelor.

"Vrem prețuri normale, nu discriminare. De ce această discriminare față de noi, suporterii steliști? De ce ni se cere o sumă mai mare de 20 de ori față de meciul cu CFR Cluj și de aproape 10 ori mai mare față de jocul cu Dinamo? Nu se vrea să venim la stadion? Vă plângeți că nu vin oamenii la stadion... Uitați de ce nu vin, și pentru acest motiv de discriminare.

Rugăm organele abilitate să ia măsurile legale și să ni se comunice de ce se pune un preț de 10 ori mai mare față de un meci normal. O să facem deplasarea și la Giurgiu. Da, Peluza Roș-Albastră merge și la Giurgiu", a fost mesajul suporterilor de la Peluza Roș-Albastră.

  • Astra și FCSB se întâlnesc luni, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
mokinio
mokinio  •  04 Mai 2017, 07:35

Nu este discriminare!In Gr. sunt f multi fcsb-isti care vin NUMAI sa-l injure pe Sumi.Daca tot vor sa-l injure, s-o faca pe bani!

para.para
para.para  •  04 Mai 2017, 00:47

Peluza Roș-Albastră de fapt e nume de cod pentru ca adevaratul nume este Peluza GeSePe.

timm
timm  •  03 Mai 2017, 21:47
Postat de timm pe 03 Mai 2017, 19:54

Comunicat Astra, biletul se poate plati ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează