FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Steliștii se resemnează în cazul unui transfer: "Nu cred că se va face. Oricum îi era greu să joace" » Replică pentru Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 13:05

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Alexandru Băluță, mijlocașul celor de la CSU Craiova, dar Heltmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, crede că mutarea are șanse mici de reușită.

 "Nu cred că se poate realiza transferul lui Băluță. Cei de la Craiova pun prea multă pasiune, dar depinde ce vrea jucătorul. Dacă el își dorește la Steaua, e bine. Dar chiar nu cred că se poate transfera.

Oricum nu-i va fi ușor lui Băluță la Steaua. E concurență mare. Îi avem pe Man, Tănase, Coman, Budescu și Teixeira. E greu să te bați cu acești jucători.
Personal, cred că Steaua mai are nevoie de un atacant și de un fundaș central. Asta e dorința mea. Dar Dică și domnul Becali decid", a spus Duckadam la ProX.

Duckadam a vorbit și despre lupta pentru ultimele locuri de play-off, pentru care se bat FC Botoșani, Astra, Dinamo și Viitorul, și a avut o replică pentru Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, care a spus că vrea ca FC Botoșani să nu se califice. 

"Eu vreau Botoșani, doar ca să-i fac în ciudă lui Iuliu Mureșan. Glumesc. Va fi o luptă încinsă Indiferent de cine se va califica, va fi un adversar redutabil", a adăugat fostul portar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Decembrie 2017, 09:46

Adevarul ca Botosaniul e o rusine. Imi pare rau.

fangigi
fangigi  •  20 Decembrie 2017, 22:03

Schimbati imediat titlul mincinos! fcsb se resemneaza, iar fcsb e din Mogosoaia si nu are nici o trewba cu stelistii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează