FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii se tem pentru integritatea lor: "Am auzit că fanii Rapidului vor să facă ceva ce nu s-a mai făcut în România!" :O

Steliştii se tem ca rapidiştii să nu intre peste ei pe teren
Steliştii se tem ca rapidiştii să nu intre peste ei pe teren

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 21:47

Antrenorul roş-albaştrilor spune că disputa de mîine seară trebuie să rămînă doar un duel al jucătorilor şi atrage atenţia asupra eventualelor incidente.

Steaua se teme mai mult de suporterii Rapidului decît de jucătorii lui Marian Rada. Tehnicianul roş-albaştrilor a făcut ieri un apel la calm către fanii giuleşteni şi i-a rugat pe oficialii din Grant să facă tot posibilul pentru a evita incidentele: "Am auzit că fanii Rapidului vor să facă ceva ce nu s-a mai făcut în România. Trebuie ca organizatorii să fie foarte atenţi pentru a garanta securitatea jucătorilor. Eu nu vreau să jignesc pe nimeni, doar spun că noi chiar merităm să fim pe primul loc pentru că jucăm un fotbal frumos. Mergem în Giuleşti să oferim spectacol pe teren, să jucăm, nu să ne batem".

"Terminaţi cu asta! Nu e derby!"
Mult mai incisiv cu declaraţiile a fost managerul general al Stelei, Mihai Stoica, care ieri a împlinit 48 de ani. Mai întîi, pe contul său de Facebook, i-a ironizat încă o dată pe alb-vişinii: "Ar fi un cadou elegant să cîştigăm duminică sub un anume pod, dar trebuie să recunosc că mă mulţumesc şi cu titlul 24".

Apoi, la Dolce1, a explicat de ce consideră el că partida de duminică nu poate fi considerată un derby: "O tot daţi că e derby, de unde? În Spania există Real - Barcelona, în România există Steaua - Dinamo. Ce, în Spania, Real - Getafe e derby? Nu e, deşi sînt ambele echipe din acelaşi oraş".

Totuşi, deşi a anunţat că nu se teme de fanii rapidişti, MM a făcut şi el un apel, dar la cel care va conduce meciul la centru: "Îmi doresc din tot sufletul să fie delegat un arbitru care să fie corect şi, poate mai important, să nu se lase influenţat de atmosfera pe care o vor face suporterii gazdelor".

"Trebuie să fim mai atenţi cînd facem declaraţii sau comentarii! Să nu uităm că, pînă la urmă, fotbalul e doar un joc. Sigur, are o încărcătură specială datorită rivalităţilor, însă nu trebuie să avem parte de jigniri şi evenimente neplăcute" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Avem 20 de victorii în 25 de meciuri. Sîntem foarte buni, ăsta e adevărul! Sîntem foarte bine pregătiţi şi, o să vedeţi, o să fim şi foarte motivaţi duminică seara, în Giuleşti" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (218)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Aprilie 2013, 18:49
Postat de spinoza pe 13 Aprilie 2013, 20:47

Iar echipa Rapid la Cotul Donului!!!

Nu , echipa Rapid ar fi jucat unde a jucat si inaintea si in timpul luisi dupa Antonescu: pe un stadion de fotbal. Voi insa , nici nu v-ati fi infiintat. Gata cu vrajelile si cu frustrarile. Este timpul sa va recunoasteti trecutul mizerabil si istoria neagra bolshevico-comunista.

spinoza
spinoza  •  13 Aprilie 2013, 20:47
Postat de legendavisinie pe 13 Aprilie 2013, 17:34

Daca mai traia Antonescu, echipa ciobanului ar fi jucat in Siberia

Iar echipa Rapid la Cotul Donului!!!

ghandalf
ghandalf  •  13 Aprilie 2013, 20:34
Postat de nicktns pe 13 Aprilie 2013, 20:32

"Ce stie taranul ce este sofranul"

E vreo axiomă cumva ? Nu pot cere argumente de la o somitate scatofagă ca tine :)))))

Vezi toate comentariile (218)
Comentează