FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steliștii sînt la mare căutare pentru promovare » 3 fotbaliști din lotul lui Reghe, doriți la o echipă de tradiție

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 11:54

Farul vrea să construiască o echipă capabilă să se lupte la promovarea în Liga 1. Constănțenii încearcă să aducă 3 fotbaliști de la Steaua. 

Laurențiu Reghecampf a anunțat că va definitiva lotul abia după cel de-al doilea cantonament al anului. 

"Speranțele și așteptările noastre sînt mari. Domnul Nedelcu ne-a confirmat ca va face eforturi pentru a susține la nivel ridicat activitatea clubului.

Tigoianu, Florin Popa și Vezan se pregătesc cu noi și sper ca în două zile să semnăm contractele, care sînt stabilite deja. Pe lîngă asta, rîmane să tatonăm în continuare aducerea la echipă a celor trei jucători de la Steaua, împrumut.

E vorba de Tudorie, Popadiuc și Ștefănescu. A fost o discuție nenominală cu cei de Steaua, iar acum așteptam ca ei să ne spună numele jucătorilor U-19 care să vina la noi împrumut.

Vrem să ne facem o echipă care să aibă șanse reale la promovare, nu doar pe foaie. Sper să nu mai avem parte de nici o surpriză în Liga 2. Din păcate, seria a II-a va continua doar cu 12 echipe”, a declarat Brasoveanu la Sport Total FM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close