FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Steliștii sunt nemulțumiți de regula jucătorilor U21: "Nimeni nu știe exact ce trebuie să facem"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 21:00

Laurențiu Reghecampf susține că nu are o problemă cu regula prin care cluburile din Liga 1 sunt nevoite să aibă tot timpul pe teren un jucător eligibil pentru naționala sub 21 de ani, însă critică felul în care a fost formulată.

"Noi avem jucători de 21 ani, ne vom descurca, doar că regula nu a fost făcuta cum trebuie. Ce se va întâmpla când, de exemplu, Tudorie se va accidenta și va fi schimbat, dar nu ai jucător care să îl înlocuiască pe același post? Trebuie să faci două schimbări.

Deocamdată nimeni nu știe exact ce trebuie să facem. Aș fi de acord în momentul în care UEFA îmi spune că trebuie să folosesc un jucător sub 21. Este o regulă făcuta de Federație. Dar să găsim o regulă pentru cazul în care el se accidentează", a spus Reghecampf la conferința de presă susținută înainte de finala Cupei Ligii.

Steaua se numără printre grupările care contestă această regulă. De altfel, singurele echipe din Liga 1 care susțin această directivă sunt Dinamo și Viitorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
timm
timm  •  18 Iulie 2016, 13:19

Ce bine era daca in conducerea FCSB era macar unul cu BAC-ul luat. Nu mai aveau nedumeriri acum, puteau citi noua regula si chiar sa o inteleaga.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  17 Iulie 2016, 08:48

Sa nu mai fie ingrijorat. Pentrru *** nu se pune aceasta regula. Asta este doar pentru restul echipelor. Ce *** este asa de prost?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  17 Iulie 2016, 07:53

Regula e simpla insa Reghe este îndreptățit sa o conteste ! În competițiile organizate de UEFA nu exista asa ceva si deci echipele noastre vor pornii din start cu un handicap in fata celorlalte competitoare europene ! In plus vad aici cativa *** care nu stiu decat sa-i jigneasca pe ceilalti postaci ! In general asa se comporta numai cei care se cred destepti numai in spatele monitorului! Putin respect nu strica niciodata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează