FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

Steliștii voiau să câștige cu Astra la comisii, cu o regulă anulată, deși îl au pe Argăseală în Comitetul Executiv

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 10:25

Steaua a pierdut meciul cu Astra, 0-1, dar a încercat să se impună la "masa verde".

Conducerea roș-albastră a depus contestație la finalul meciului, acuzând faptul că cei de la Astra nu au avut în lot cel puțin doi jucători crescuți de club, potrivit Digi.

Deși a fost votată în 2015, în Comitetul Executiv al FRF, regula nu a mai fost implementată, iar cluburile nu sunt obligate să aibă doi jucători crescuți de club. Steaua a depus această contestație deși are un membru în C.Ex., pe Valeriu Argăseală, care se pare că nu era la curent cu anularea regulii.

"M-a întrebat pe mine Mihai despre contestaţie. Şi am zis că da, facem. Eu vreau să câştig pe teren, dar vreau să le arăt eu lor. Să nu mai cânte în vestiar de Steaua, cum au făcut-o după calificare. Am făcut contestaţia. Dacă nu au pe foaie doi jucători formaţi de club se dă aceeaşi sancţiune ca şi când n-ai juca cu un jucător U21. Așa scrie în regulament.

Dacă vom câştiga, luăm 3 puncte. Dacă nu, nu voi mai respecta nici eu regulamentul. Nu vom mai băga un jucător sub 21 de ani. Ca dacă Astra nu primește pedeapsă, înseamnă că nici noi nu vom primi. Să vedem acum ce o să facă comisiile. Eu vreau să nu se întâmple nimic. După aia nu mai joc nici eu cu un jucător sub 21 de ani și scap de o mare problemă. Eu am citit regulamentul şi am zis că e mănuşă" Gigi Becali, la TV Digi Sport

Dani Coman, președintele Astrei, spune că formația giurgiuveană nu poate pierde meciul la "masa verde".

"Nu avem nicio emoție. Regulamentul este clar. Steliștii s-au grăbit când au depus contestația", a declarat Coman pentru sursa citată.

Citește și: Croșeu în ușa vestiarului! Imaginile dezolante din cabina steliștilor după eșecul cu Astra. Șumudică a venit în inspecție

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  13 Decembrie 2016, 02:40

Motto-ul FCSB-ului :"Ne facem de rasul curcilor si-n teren, si-n afara lui!"

108886789606938
Claudiu Nicolae  •  13 Decembrie 2016, 00:36

Haterii fcdb-isti, si cei ramasi fara echipa, tot canta (TASTEAZA) la alta masa. Dar canta fals si mizer, asa cum le este educatia. 7 ANI DE ACASA, au devenit , 7 ani in cotet sau cusca.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  13 Decembrie 2016, 00:21

Inca o dovada de lipsa de profesionalism crasa...A vazut o stea...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează