FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Stelistul Surdu ar merge în Azerbaidjan. Vezi ce alţi jucători mai vrea Rednic

surdu
surdu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Mircea Rednic a revenit în ţară în această pauză competiţională. El a fost prezent în tribună la meciul Steaua - Sportul Studenţesc (4-2), echipe de la care doreşte să îşi întărească propria formaţie, Kazar Lankaran.

 

Primul pe lista Puriului este Romeo Surdu, atacantul Stelei. Acesta a bifat doar şapte partide în tricoul Stelei, dar doar două ca titular şi a reuşit să marcheze de trei ori pentru roş-albaştri. Surdu s-ar putea despărţi de Steaua, mai ales că pentru postul de titular lupta este acerbă. Tot la partida de duminică seara, Rednic l-a urmărit pe mijlocaşul Sportului Studenţesc, Bogdan Pătraşcu. Acesta a ajuns în Regie la începutul campionatului şi a bifat doar cinci partide pentru "studenţi", pentru care a şi marcat un gol, împotriva CFR-ului în victoria clară, 3-0, din Regie.

Rednic mai are în vizor şi doi jucători de la Rapid, Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore, pe ultimul avîndu-l ca elev şi în 2000, la Rapid.

În prezent, la Kazar Lankaran, Rednic îi are sub comandă pe românii Adrian Iordache, Constantin Arbănaş, Cătălin Doman şi Stelian Stancu, dar şi pe Diego Ruiz, Winston Parks şi Denis Romanovs, jucători care au evoluat în Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
denethor
denethor  •  05 Octombrie 2010, 16:10

star01(nick de bolovan)scroafa ce te-a fatat e tot stelista? grohaie la golurile lui stancu?

mikke12i
mikke12i  •  05 Octombrie 2010, 16:08

voteaza ma si intra in retea si poti castiga un PORSCHE oferit de EMAG //reteaua.emag.ro/c/mikke12i

star01
star01  •  05 Octombrie 2010, 15:38

@denethor,ian-wright si altii ca ei(copii fugiti de acasa si de la scoala-cred,numai pt a se face de cacao pe aici!!!)...impuscati-va si nu procreati...sa nu se innmulteasca d\o\b\i\t\o\c\i\i!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează