FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

Stenograme » Afirmații incredibile ale lui Sandu în CEx » Șef CCA care juca la pariuri + amenințări pentru Zotta + legătura strînsă cu Avram

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 22:31

Fostul președinte FRF Mircea Sandu l-a acuzat într-un Comitet Executiv din 2011 pe fostul șef al arbitrilor, Nicolae Grigorescu, că joacă la pariuri.

În stenogramele publicate pe sportnews.ro apare dialogul dintre Sandu și șeful CCA în funcție la data respectivă, Vasile Avram, în care l-a avertizat indirect pe Grigorescu.

Mircea Sandu: ”Grigorescu sper că a terminat cu jocurile și cu pariurile la casele de pariuri dacă a avut bani. I-am atras atenția pentru că deja îi dăm drumul și trebuie să vă informez că domnul general, nu-mi amintesc cum îl cheamă, fostul șef al Interpolului din România (n.r. Ioan Hurdubaie), l-am angajat, este un adjunct al generalului. Este responsabil de integritate pe România (…). Apropo de Grigorescu încă o dată sper să fie liber”.

Alte discuții prezentate în aceeași stenogramă

  • Legătura strînsă dintre Sandu și Avram, care avea să fie arestat două luni mai tîrziu în dosarul ”Mită în elicopter”:

Mircea Sandu: În continuare îl susțin pe domnul Avram și este bine să-i dăm girul și să-l susținem în fața ligii pentru acel procent, nu știu, poate că venim cu o idee de 200.000 de lei anual.
Vasile Avram: 300.000 de lei anual.
Mircea Sandu: Nu știu.
Cristi Borcea: Ce faci cu banii aceia, mîncați-aș?

  • Amenințările lui Sandu la adresa lui Zotta:

Mircea Sandu: Domnul Zotta, pe care l-am reabilitat, care în mod normal nu mai trebuia să se prezinte pe aici, l-am reabilitat, i-am dat o șansă și a ajuns să fie și observator UEFA și delegat …

Vasile Avram: Era ofițer național pentru UEFA și observator …

Mircea Sandu: Și acest individ al fotbalului românesc ne-a dat cu tifla și s-a dus la FC Vaslui. Dacă îl prind pe aici îi rup picioarele. Nu de alta, dar m-a făcut de rîs, fiind un mare ratat în toate lucrurile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Decembrie 2015, 11:23

si acum sunt si mai mari hotiile ... sincer ...

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  15 Decembrie 2015, 07:47

mircea sandu la puscarie

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Decembrie 2015, 07:13

Cand justitia va intra si in mafia din sport, fcsb, viitura si alte echipe vor disparea definitiv, iar conducatorii penali lor vor fi arestati.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează