FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Știe ceva? Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui Gigi Becali despre verdictul mult așteptat de la TAS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 22:53

FCSB și Viitorul așteaptă mâine verdictul de la TAS în vederea desemnării campioanei României. Patronul roș-albaștrilor nu mai este la fel de optimist pe cât era în privința unui succes la Lausanne.

Becali speră ca această poveste care i-a stricat relația de prietenie cu Hagi să se încheie mai rapid.

"Pe măsură ce trece timpul şi se apropie verdictul, parcă au scăzut speranţele, nu ştiu de ce.

Probabil şi pentru că vreau să se termine odată balamucul ăsta. Fie ce-o fi", a declarat Becali la TV Digi Sport.

FCSB va juca în prima etapă împotriva celor de la FC Voluntari. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
florar
florar  •  13 Iulie 2017, 13:56
Postat de timm pe 13 Iulie 2017, 12:21

Esti doar gigist . Viitorul nu a acuzat la TAS pe gigi. Viitorul a prezentat CV-ul puscariasului gigi. Ca sa stie TAS cu ce infractor au de a face. Ceva foarte normal.

Cumva Viitorul a informat TAS si despre meciurile cu Astra,Craiova,CFR,o fi spus si de arbitrii?Sau trebuia sa spuna cele bune numai despre FCSB nu si despre ei?

timm
timm  •  13 Iulie 2017, 12:21
Postat de Alexandru Chis pe 13 Iulie 2017, 10:10

Este firesc ca Viitorul sa fie declarata campiona - chiar daca a facut nenumarate "manarii" prin care a castigat campionatul - pentru ca documentul care-l ingroapa pe Becali este acea Circulara din februarie in care FRF instiinteaza echipele din Liga 1 cu privire la departajarea dupa disputarea play off-ului. Asta nu scuza acel comportament suburban al reprezentantilor Viitorului care au recurs la atac la persoana (Becali). O mojicie (apelarea la TAS a lui Becali) a fost rasplatita cu o mare badaranie (acuzarea lui Becali in cazul valiza si cel de la Bacau).

Esti doar gigist . Viitorul nu a acuzat la TAS pe gigi. Viitorul a prezentat CV-ul puscariasului gigi. Ca sa stie TAS cu ce infractor au de a face. Ceva foarte normal.

para.para
para.para  •  13 Iulie 2017, 10:48

Stire de ultima ora, pe surse sigure: reprezentantii gesepe au ajuns in fata sediului TAS impartiti in 2 tabere. O tabara a mers cu jalba in projap si s-au asezat in genunchi cerind mila TAS-ului pentru ca fara fcsb ei raman fara munca. Cealalta tabara s-a dus pur si simplu cu o valiza burdusita cu euroi, lucru vazut si copiat de la idolul lor suprem.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează