FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stilul italian » Flavius Stoican va adopta la derby-ul cu Steaua un gest făcut şi de marii antrenori

Așa vrea să apară Stoican la derby-ul cu Steaua +5   FOTO
Așa vrea să apară Stoican la derby-ul cu Steaua

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 23:41

Flavius va dedica suporterilor, în felul său, primul său Derby ca antrenor: va purta la meci un fular cu însemnele dinamoviştilor.

Stoican abordează stilul promovat de Roberto Mancini, încă din perioada Inter Milano, în fotbalul internaţional. Va celebra primul Derby de România, ca tehnician, cu fularul lui Dinamo la gît.

Vrea să arate că este alături de fanii "cîinilor" din toată lumea, că este unul dintre ai lor. Ideea i-a venit încă dinaintea primei etape, dar consideră că partida cu Steaua este potrivită pentru a purta fularul cu însemnele lui Dinamo.

Flavius preia moda lansată în Serie A de mai mulţi omologi de-ai săi. În prezent, la formaţiile mari există mai mulţi tehnicieni ce poartă, la meciuri, fulare cu însemnele clubului pe care-l reprezintă: Roberto Mancini (Galatasaray), Sinişa Mihajlovici (Sampdoria), Manuel Pellegrini (Manchester City), Jorge Jesus (Benfica) şi Luciano Spalletti (Zenit St. Petersburg).

ALTE ŞTIRI DE LA DERBY:

Promisiune pentru fani
Chiar dacă nu e anunţat titular, Federico Piovaccari e convins că va înscrie în poarta lui Dinamo: "E un meci special şi vom face totul pentru a cîştiga şi pentru a ne face fanii fericiţi. Obiectivul meu este să marchez 10 goluri în campionat şi chiar să depăşesc această cifră. Sper să intru pe teren, să înscriu şi să-mi depăşesc recordul de 23 de goluri din 2011". Pînă acum, Piovaccari are 7 reuşite în Liga 1 şi 13 în toate competiţiile.

"Dinamo a ajuns rău de tot!"
La DolceSport, Ilie Balaci a fost dur cu roş-albii: "L-am auzit pe Stoican că începe cu Thicot, nu mi se pare deloc fotbalist. Înseamnă că Dinamo a ajuns rău de tot. Oricum, este un meci foarte dezechilibrat. Aş vrea ca Dinamo să facă o surpriză, doar am fost acolo, în curte la ei, dar nu cred!".

"Sîntem mult mai puternici"
Alexandru Chipciu e convins că Steaua nu va avea nici o problemă în meciul din această seară: "Steaua e mult mai puternică decît Dinamo. De fapt, în ultimii ani, de cînd am venit eu aici, am prins numai derby-uri în care am cîştigat. Trebuie să fim foarte concentraţi, să nu luăm meciul în derîdere sau să spunem că e uşor, pentru că vom avea probleme".

Flori de la jandarmi
Cu ocazia zilei de 1 Martie, jandarmii bucureşteni vor oferi flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor ce vor participa în Ghencea la Derby. Începînd cu ora 18:30, în momentul în care se vor deschide porţile de acces, toţi jandarmii aflaţi în dispozitiv vor întimpina cu flori microbistele. Siguranţa celor prezenţi va fi asigurată de 900 de jandarmi şi 300 membri ai forţelor de ordine.

Cioinac sacrificat
Mijlocaşul defensiv de 23 de ani care a fost călău pentru "cîini" în meciul cu Viitorul a fost trimis de Flavius Stoican la echipa secundă, unde a jucat împotriva celor de la Baloteşti (2-2), în Liga a 3-a. Alături de Cioinac au mai fost "retrogradaţi" la Dinamo II Gelu Velici şi Raul Krausz.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cainerau1953
cainerau1953  •  01 Martie 2014, 14:32
Postat de cpt.ahab pe 01 Martie 2014, 10:42

Dinamo ar trebui nu se prezinte, in semn de protest fata de desemnarea lui Tudor la centru. Este incredibil! CCA-ul este condus de un fost arbitru stelist care desemneaza la derby, in semn de dispret fata de fotbal, la urma urmei, un arbitru cu atat de multe erori grosolane in favoarea Stelei, incat trebuia dat afara de mult din arbitraj. Nu conteaza argumentul dezechilibrului valoric dintre cele doua echipe. Deaconu trebuia sa dea dovada de respect, desemnand cel mai bun arbitru al momentului, nu pe Tudor. Oricum, eu nu o sa ma uit la meci. E o mizerie de campionat, dar la ce mizerie de conducatori avem, nu mai e nimic de sperat.

din pacate dar adevarat, cel mai bun arbitru chiar este Bradd Pitt Tudor altu nu avem, pe cine ai vrea, pe Balaj ??? mai ales ca Tudor este si din bucuresti deci nu va fi o diferenta adika ca si cum la un meci din Europa League ar juca o echipa romaneasca cu una din Italia, iar abitrul sa fie roman, deci nu e asa, ambele atat Dinamo cat si Steaua sunt din bucuresti, deci nu va fi o concordanta in momentul respectiv

cainerau1953
cainerau1953  •  01 Martie 2014, 14:27

Ce credeam ca aia din poze sunt inlocuitori pt banca tehnica a lui Dinamo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rsalexander
rsalexander  •  01 Martie 2014, 14:06
Postat de cpt.ahab pe 01 Martie 2014, 11:33

Statistica era OK daca era completa. Si vorbesc aici de derby-uri disputate de Steaua cu CFR, Urziceni, Rapid, stricate de Tudor prin niste decizii aiuritoare. Nu mai vorbesc de meciuri obisnuite de campionat. Faptul ca noi am castigat niste jocuri cu Steaua avandu-l pe el la centru s-a datorat unor conjuncturi diferite. Eu nu-l consider deloc un arbitru capabil sa conduca astfel de derby-uri, mai mult, intreaga lui atitudine irita. De parca nu erau indeajuns provocarile unor MM, Reghe sau Chipciu. Delegarea lui e o aroganta a parsivului fiu al magazionerului FRF, Deaconu.

Nu ti se pare ca, cauti prea multe scuze? Daca este sa incurce pe cineva arbitraju' lui Tudor va fi Steaua pentru ca este cunoscut ca un arbitru care opreste prea des jocu' si da galbene foarte usor...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează