FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGĂRI

EXCLUSIV Știm arbitrii pentru meciurile de titlu Farul - CFR Cluj și Rapid - FCSB!

Articol de , - Publicat joi, 20 aprilie 2023 09:59 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 11:29

Runda #5 de play-off e programată la finalul acestei săptămâni, iar meciurile sunt decisive în stabilirea unei noi campioane a României. Cele mai importante partide se joacă sâmbătă la Ovidiu, Farul - CFR Cluj, și duminică, pe Giulești, Rapid- FCSB.

Fără îndoială că nimeni nu se aștepta la un asemenea final de play-off! Cel mai incendiar din istoria fotbalului românesc. Cu trei echipe, Farul, CFR Cluj și FCSB, care vor lupta până la ultima șansă să pună mâna pe titlul de campioană.

Iar etapa #5 care stă să înceapă programează două dueluri capitale în bătălia pentru supremație.

CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot
CFR CLUJ
CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot

Sebastian Colțescu va arbitra Farul - CFR Cluj

Sâmbătă, de la ora 20:30, Farul și CFR Cluj vor juca pentru prima poziție a clasamentului. Iar pentru că meciul este unul cu grad extrem de ridicat de risc, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a decis ca meciul să fie condus de SEBASTIAN COLȚESCU!

Știm arbitrii pentru meciurile de titlu Farul - CFR Cluj și Rapid - FCSB!
Sebastian Colțescu

„Centralul” de 45 de ani este de departe cel mai în formă și cel mai apreciat arbitru român din ultimii ani. Chiar dacă nu mai este pe lista FIFA a României, olteanul a primit laude de la toată lumea pentru prestațiile sale.

Colţescu a condus 21 de meciuri în acest sezon, iar în total a strâns 363 de prezenţe la centru. Craioveanul a arbitrat-o până acum de 27 de ori pe Farul. Palmaresul fiind de 7 victorii - 9 remize - 11 înfrângeri.

Farul n-a pierdut niciodată cu Colțescu în actualul sezon

În actualul sezon a „fluierat-o” de patru ori și niciodată echipa lui Hagi nu a pierdut. Remize în deplasările cu FC Botoșani (1-1) și Chindia (1-1), apoi două victorii, ambele acasă 2-0 cu Petrolul și 2-1 cu Rapid.

De partea cealaltă, Sebastian are 54 de meciuri la centru cu CFR Cluj: 26 victorii - 8 remize - 20 înfrângeri. Față de Farul, clujenii s-au întâlnit cu Colțescu de trei ori în actualul sezon. Victorie cu Rapid (1-0), înfrângere cu FCSB (0-1) și egal cu Sepsi (2-2).

Horațiu Feșnic a fost delegat la Rapid - FCSB

Schimbăm ziua, dar păstrăm suspansul pentru titlul de campioană! Într-un Giulești plin până la refuz vor juca Rapid și FCSB. Altă dată o bătălie pentru supremație și în cupele europene, de această dată meciul e vital pentru echipa roș-albastră dacă mai vrea să aibă vreo șansă la prima poziție a clasamentului.

Pentru această confruntare cu grad maxim de risc, șeful CCA a delegat un arbitru FIFA, din Cluj-Napoca. Nimeni altul decât HORAȚIU FEȘNIC! Acesta a condus 18 meciuri în acest sezon, iar în total a strâns 155 de partide în Liga 1.

Feșnic e talismanul Rapidului în actualul campionat

Rapidiștii s-au mai întâlnit cu „centralul” de 33 de ani de 11 ori până acum: 4 victorii - 5 remize - 2 înfrângeri. Talisman pentru vișinii în actualul sezon, trupa lui Mutu n-a pierdut deloc în actualul sezon când au fost arbitrați de Feșnic. Victorii cu CSU Craiova (1-0) și Sepsi (3-0), dar și două remize cu Mioveni (0-0) și Farul (1-1).

Știm arbitrii pentru meciurile de titlu Farul - CFR Cluj și Rapid - FCSB!
Horațiu Feșnic

Situația se schimbă când vine vorba de FCSB. „Centralul” are mult mai multe meciuri pentru formația roș-albastră. 29 de jocuri în total, 16 victorii - 7 remize - 6 înfrângeri.

În actualul sezon i-a arbitrat de cinci ori pe Coman și Comp, iar aceștia au suferit o singură înfrângere. Cu Farul 2-3 acasă, la București. În rest au trei victorii cu Petrolul (2-0), Chindia (2-0) și Sepsi (1-0), dar și un rezultat de egalitate, cu Hermannstadt (2-2).

Frica lui Becali pe final de sezon în lupta pentru titlu: „Doar asta mă sperie, cu mine nu e nimeni!”

CITEȘTE ȘI:

Casele de pariuri, în alertă: „România are cea mai imprevizibilă luptă pentru titlu”
PLAY-OFF INCEDIAR
Casele de pariuri, în alertă: „România are cea mai imprevizibilă luptă pentru titlu”
Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica
AUDIENȚE
Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Naste74
Naste74  •  22 Aprilie 2023, 22:05

Tactica FCSB-ului in meciul cu Rapid traebuie sa se bazeze pe rezolvarea agresivitatii peste limitele regulamentului a adversarului. Trebuie sa revada si sa se gandeasca la ce macel le-a aplicat Rapidul in Giulesti in sezonul regular sub ochii unui arbitru cazut de pe luna sau trimis in misiune! Cea mai moderna lucratura a cooperativei arbitrilor este astazi “sa lase jocul liber”. Te rupe adversarul si, cum ai incercat sa-l contracarezi cu aceleasi arme, te trezesti cu cartonase fara numar si cu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  21 Aprilie 2023, 16:57

E clar ca va castiga Farul, de regula ii ajuta pe cei mai slabi.

John_Doe
John_Doe  •  20 Aprilie 2023, 16:15
Postat de cj666 pe 20 Aprilie 2023, 12:06

Kovacs este subiectiv. Ca sa nu-l banuiasca cineva ca locuieste la Cluj, faulteaza cfr pe unde o.prinde, la var sau la centru. Nu este pro farul sau pro fcsb, dar este total anti cfr.

Voi chiar n-aveti rușine! CFR e ajutată constant de arbitrii. Deac trebuia sa fie suspendat non-stop. Trebuia să ia galben inclusiv la faza în care s-a accidentat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează