FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - CFR CLUJ

Stimulent anti-CFR

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali s-a întîlnit cu patronul Urziceniului, Dumitru Bucşaru, şi i-a oferit 300.000 de euro în cazul unei victorii diseară

Lupta pentru titlu aprinde şi mai tare disputa dintre Steaua şi CFR în finalul campionatului. Gigi Becali a promis o primă consistentă jucătorilor Unirii Urziceni în cazul unei victorii diseară în faţa liderului la zi al clasamentului.
Patronul Stelei s-a întîlnit cu Dumitru Bucşaru, finanţatorul ialomiţenilor, şi l-a asigurat pe acesta că în afara bonusului pe care jucătorii lui Dan Petrescu îl vor primi din partea propriului club, el le va mai oferi încă 300.000 de euro.

Becali n-a recunoscut în mod public faptul că va recompensa Unirea, însă a admis că s-a văzut cu Bucşaru. "El stă în Pipera, ca şi mine, şi am vorbit despre meciul lor cu CFR. Cred că l-am convins să le ofere el prime de 300.000 de euro băieţilor, ca să fie foarte motivaţi. Oricum, dacă vor să joace în Europa, trebuie să bată", a declarat Becali.

Axa Neţoiu - Bucşaru - verii Becali

Intervenţia lui Gigi Becali, care a promis o recompensă substanţială Urziceniului, a fost facilitată şi de relaţia foarte bună şi apropiată pe care Ioan şi Victor Becali o au cu Dumitru Bucşaru. În plus, patronul Stelei ar fi apelat şi la Gigi Neţoiu, prieten şi partener de afaceri cu Bucşaru, pentru a-l îndupleca pe boss-ul Unirii să accepte banii ca motivaţie suplimentară pentru Mara şi compania.

"Dumitru Bucşaru e român adevărat şi va lupta împotriva CFR-ului şi pentru a ajuta un alt român adevărat, e vorba de Gigi Becali"
Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
 •  11 Aprilie 2008, 02:05

pt.cristina Asta am auzit-o pe un post de radio in spania,nu am vazut mai mare caterinca la un post de radio,radeau astia de se rupeau.

 •  11 Aprilie 2008, 01:21

INCREDIBIL!!!! Bulgarii canta melodiile lui Mariah Carey! :))) Astia ne faceau pe noi mamaligari? Ha Ha Ha... Vezi clipul pe g l o b a l s o u n d . r o Daca iti place spune-le si altora...sa radem toti! :)

 •  11 Aprilie 2008, 00:40

asta e capitala nu degeaba se uita cei din vest la noi ca la cei din lumea treia

Vezi toate comentariile (103)
Comentează