FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Stîngă: "Nu e o ruşine să joci în Liga a II-a"

Articol de - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Fostul căpitan al gorjenilor, Florin Stîngă, spune că, dacă nu îşi va găsi o formaţie în străinătate, ar putea evolua la Tîrgu-Jiu chiar dacă formaţia va evolua în Liga a II-a.

"Nu am semnat prelungirea contractului cu Skoda Xanthi. Nu ne-am înţeles, dar am ceva oferte din Grecia şi din Cipru. Perioadă de transferuri pînă în 27 august, aşa că mai am timp. Nu ştiu dacă sînt dorit la Pandurii, dar i-am spus i-am şi spus domnului preşedinte că dacă pot să ajut echipa, o fac cu cea mai mare plăcere. La Pandurii mă întorc oricînd cu plăcere să joc", a spus Stîngă.

"Acolo e a doua mea casă, deoarece la Pandurii m-am format ca fotbalist. Am o datorie morală faţă de această echipă. Şi nu e ruşine să joci în B!", a completat fotbalistul.

Mijlocaşul nu îşi explică de ce foştii săi colegi au avut evoluţii atît de slabe, dar consideră că aceştia nu trebuie să fie daţi afară. "Am fost rupt de toate, m-am concentrat pe meciurile echipei mele din Grecia. Îmi este greu să vorbesc despre ceva ce nu ştiu. Dacă echipa rămîne în Liga 1, nu cred că trebuie daţi afară toţi jucătorii. Domnul preşedinte ştie ce s-a întîmplat cel mai bine. Important este ca să se lămurească situaţia cu licenţele şi ca echipa să rămînă în Liga 1, e păcat de oamenii de acolo", a spus Stîngă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează