FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Stîngaciu: ”Dan Petrescu vrea să antreneze Steaua, Chelsea şi naţionala României”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Dumitru Stîngaciu, antrenorul cu portarii al Unirii, spune că Dan Petrescu vrea să ajungă să antreneze Steaua, Chelsea şi echipa naţională.

”E greu să lucrezi cu Dan Petrescu. Ne cere întotdeauna să fim mai buni şi mai buni, ne spune totul în faţă şi e plăcut, e uşor să lucrezi în modul acesta. E sever pentru e sever cu el însuşi. El vrea să ajungă la Steaua, la Chelsea, dar şi la echipa naţională. Nu ştiu cînd, dar ştiu că vrea să vină la Steaua. El vrea să îşi facă meseria, pentru că dacă greşeşti ţi se spune să pleci”, a spus Stîngaciu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Decembrie 2008, 22:00

Munca cu Dan Petrescu este grea dar placuta, asta vrea sa spuna, greseala de exprimare.La Urziceni nu se vorbeste mult,si se realizeaza mult.Sint Stelist si de aceea Dan Petrescu este in atentia mea.Crainicii britanci aveau un mare respect pt Dan caci a fost un mare fotbalist in jurul caruia nu s-a facut mult zgomot dar a realizat mult.Nu cred ca Dan se poate acomoda la Steaua cu Cimpanzeul machedon care masaora oamenii de sport dupa canoanele oilor.Bafta Dan Petrescu MurimearJegulMachedon.

 •  15 Decembrie 2008, 21:38

hai ca deja ma enerveaza asta...a jucat si el la Chelsea si e mare ciocoflender..ce sa zicem de Hagi si Popescu care au jucat la Barca/Real Madrid...se lauda si asta k a ajuns la Chelsea dintr-o "greseala"...mari pretentii mai are

 •  15 Decembrie 2008, 20:51

Citez: "E greu să lucrezi cu Dan Petrescu... e uşor să lucrezi în modul acesta" WTF? Adica ce vreti sa comentez? O labarie a lui Stangaciu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează