FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Știrea cu Mircea Rednic la FCSB face senzație în Belgia: "Discuții în secret cu Gigi Becali"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 17:45

Plecat de la Mouscron deși avusese un start excelent în acest sezon, Mircea Rednic, 56 de ani, este liber de contract. Presa din Belgia scrie despre posibilitatea ca acesta să ajungă la FCSB, menționată și de GSP acum o lună.

Tehnicianul ar fi negociat cu Gigi Becali și s-ar fi înțeles cu patronul FCSB să preia echipa din vară.

Patronul FCSB este în gardă și în cazul în care Nicolae Dică ar rata titlul de campion în acest sezon, va fi imediat înlocuit, așa cum chiar patronul echipei a anunțat.

Site-ul walfoot.be scrie că Rednic a discutat în secret cu Becali, iar decizia va fi luată, cel mai probabil, la finalul sezonului, în funcție de rezultatul lui Dică.

Sursa citată mai notează că echipe precum Saint-Truiden, Waasland-Beveren sau Ostende își pot lua gândul de la tehnicianul român în acest caz.

Mutarea n-ar fi tocmai o surpriză, Gigi Becali având în mai multe rânduri declarații frumoase la adresa tehnicianului care are un trecut dinamovist și rapidist.

6
trofee a câștigat antrenorul Rednic: campionatul României (Rapid 2003, Dinamo 2007), Cupa României (Rapid 2002), Supercupa României (Rapid 2002, Rapid 2003), Cupa Azerbaidjanului (Hazar Lankaran 2011)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
xnread
xnread  •  22 Aprilie 2018, 21:05
Postat de jack_the_stripper pe 22 Aprilie 2018, 19:13

Mijnheer xnread, iată că flamanzii pot fi de acord cu valonii,,,

Bună seara. Stimat(ă) respondent(ă) n-aș dori să-i contrazic, nici pe belgieni, nici pe dvs, însă refuz să dau curs zvonurilor, iar dl tehnician aflat în serviciul favoriților se numește Dică, dl Becali s-a retras, devenind inactiv, prezumtivul antrenor, dl Rednic îi poate urma, deci înlocui doar pe întâiul numit, nicidecum secundul ori vă aflați în posesia unei informații confidențiale? ☺

10208275181896603
Petrisor Ianole  •  22 Aprilie 2018, 19:54

Pina acum 2-3 ore ati scris cal aduce pe Bergodi,acum vati sucit il aduce pe Rednic. Ce vati face voi fara STEAUA si Gigi, ce-ati mai scrie voi ?? Forza STEAUA Romaniei.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Aprilie 2018, 19:24
Postat de martinpen pe 22 Aprilie 2018, 19:17

Nu prea e legenda, n-a facut mare lucru nici ca jucator si nici ca antrenor... Mai bine mergeau pe partea cu arabii, acolo e loc de imaginatie, camile, masini, aur, etc...

Măi, dar și cu rabbi Pini Zahavi s-ar face un gheșeft...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează