FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoica îl doreşte în continuare pe Maftei » MM: "Părerea fanilor nu e decisivă!"

Articol de , - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Managerul general al Stelei a spus ieri că nu va conta foarte mult faptul că suporterii din Ghencea nu-l acceptă pe fostul rapidist.

Cazul Maftei creează prima divergenţă de opinie între Gigi Becali şi MM Stoica. Patronul a spus că "dacă suporterii nu vor un jucător, atunci nu-l luăm, poate să fie şi Maradona. Părerea fanilor contează la transferul unui jucător, iar lui Maftei îi spun «La revedere» pentru că nu e dorit de galerie". Ieri însă, MM a fost de altă părere: "Opinia suporterilor Stelei nu este decisivă în cazul Maftei. Pe mine nu mă interesează ce postează unii pe site-uri, dacă vom considera că Maftei e indispensabil Stelei, atunci îl vom lua".

Nu e pentru prima oară de cînd MM a venit în Ghencea cînd declaraţiile lui nu sînt pe placul suporterilor Stelei. Aceştia au mai acuzat pe forumuri şi faptul că, în mesajul de debut al lui Stoica în funcţia de manager, acesta a spus: "Cred că fanii Stelei ar trebui să ia exemplul celor de la Rapid, care susţin echipa şi atunci cînd e condusă".

Ibrahimovici, dat exemplu de MM...
Mihai Stoica şi-a susţinut poziţia că transferul lui Maftei e bun, oferindu-l ca exemplu pe suedezul Ibrahimovici. "Să nu uităm că în derby-ul Milan - Inter, Ibrahimovici a fost decisiv împotriva echipei unde a jucat două sezoane", a spus MM. Ibrahimovici a evoluat între 2006 şi 2009 la Inter, iar în vara lui 2010 a fost achiziţionat de Milan, după un an petrecut la Barcelona.

... dar şi de Mourinho :)
Atacantul suedez e dat exemplu şi de cel mai în vogă antrenor al momentului, Jose Mourinho, dar în cu totul alt sens. "L-am vrut pe Ibrahimovici în vară la Real Madrid, dar a fost imposibil. După ce s-a întîmplat cu Luis Figo, cred că vor trece secole pînă cînd un jucător de la Barcelona se va transfera la Real Madrid", a comentat Mourinho. În 2000, Figo a fost achiziţionat de Real Madrid, după ce evoluase 5 ani în tricoul Barcelonei.

"Venirea lui Maftei la Steaua ar putea destabiliza relaţia dintre fani şi echipă"
Emeric Ienei

Încă 15.000 de euro amendă de la UEFA!
Steaua plăteşte amenzi după fiecare meci pe care îl joacă acasă în Europa League. Pentru torţele şi petardele aruncate de suporteri în timpul partidei cu Utrecht, roş-albaştrii au fost amendaţi ieri cu 15.000 de euro. Din cauza incidentelor de la jocul cu Napoli, ei plătiseră deja alţi 30.000 de euro. Clubul din Ghencea a achitat în total, din vara lui 2009 pînă acum, penalităţi de 83.000 de euro!

Brandan, Galamaz şi Kape în pericol

Lăcătuş are mari probleme de lot pentru derby-ul cu CFR şi, în plus, s-ar putea alege cu alte semne de întrebare şi pentru meciul următor, cu U Cluj. Trei jucători sînt la un "galben" de a fi suspendaţi: Galamaz, Brandan şi Kapetanos. Dacă vor fi avertizaţi duminică seara, ei nu vor avea drept de joc cu U Cluj, luni, 6 decembrie .

"CFR, o necunoscută"
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a încercat să anticipeze duelul de duminică seara, împotriva campioanei. "O schimbare de antrenor poate avea şi efecte pozitive. Ne aflăm într-o situaţie dificilă deoarece nu prea ştim la ce să ne aşteptăm de la CFR. Probabil vor fi şi schimbări în primul lor 11 faţă de meciul de la Basel", a declarat MM.

- Martinovici şi Latovlevici s-au reîntors la antrenamentele normale şi vor fi refăcuţi sută la sută pentru meciul cu CFR. În schimb, Emeghara şi Răduţ nu vor putea evolua.
- Janos Szekely a înţepat-o ieri pe CFR: "Eu ştiu că echipa-fanion a oraşului Cluj e Universitatea, nu CFR". Szekely a evoluat la U Cluj în perioada 2003-2006.
- "Avem semnale bune că vin suporterii la meciul cu CFR şi ne bucurăm mult. Susţinerea lor este importantă", a spus ieri Narcis Răducan, director sportiv în Ghencea.
- Mihai Stoica va dialoga azi cu fanii Stelei pe pagina de facebook a echipei din Ghencea începînd cu ora 15:00.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
bigbandit
bigbandit  •  26 Noiembrie 2010, 15:44

Si Danciulescu cand a venit de la Steaua la Dinamo a fost huiduit si apoi prin jos le-a inchis gura la toti. Au fost si-n fotbalul mare mutari de gen ..Figo de la Barca la Real

bigbandit
bigbandit  •  26 Noiembrie 2010, 15:42

5 milioane de fani are Steaua ar fi trebuit sa stii daca faci parte din ei. Pe Dinu Gheorghe l-ati vrut la Steaua dar pe Maftei nu, daca baiatu isi da acordu inseamna ca poate sa vina si sa dea totul pentru Steaua ca e profesionist . Oricum stai linistit ca Maftei sigur nu vine la Steaua sunt multe motive dar eu zic ca Steaua avea nevoie de el sa nu uitam ca la Urziceni n-am putut sa dam gol din cauza lui era peste tot respingea orice minge. La fel a facut Dinamo cu Danciu si acum e

forzzasteaua
forzzasteaua  •  26 Noiembrie 2010, 09:41

CE DRACU VA TOT DATI CU PAREREA AIUREA. MAFTEI ESTE UN PROFESIONIST SI UN JUCATOR UTIL STELEI, MM STIE MAI BINE CE ARE DE FACUT. NU O FI EL MARE SPECIALIST DAR ESTE UNUL DIN CEI MAI BUNI IN ROMANIA. HOTARATIVA O DATA CE AVETI DE GAND SUSTINETI STEAUA SAU NU?? NE-AM SATURAT DE ATATA IPOCRIZIE DIN PARTEA ASA ZISILOR SUPORTERI CARE GASESC MEREU NOD IN PAPURA SA CREEZE SCANDALURI - IL AVEM PE BECALI SI NE ESTE DE AJUNS - DACA VA MAI BAGATI SI VOI IN SEAMA NU MAI FACEM NIMIC.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează