FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoica se teme că Steaua poate pierde campionatul 25 şi anunţă întăriri: "E clar, ne trebuie calitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 decembrie 2013 10:11

Steaua a ieşit bine din lupta cu Astra, reuşind să obţină 4 puncte, victorie pe Naţional Arena şi un 1-1 la Giurgiu, iar roş-albaştrii pot urca pe primul loc dacă vor cîştiga restanţele din februarie.

Chiar şi aşa, managerul Stelei recunoaşte că va fi o luptă în 3 pentru cîştigarea titlului şi susţine că echipa are nevoie de întăriri: "La început am crezut ca va fi un duel, dar va fi o luptă în trei, clar, cu Petrolul şi cu Astra.

Cele două echipe au profitat de faptul că nu s-au calificat în grupele Europa League şi că noi am fost concentraţi pe Champions League.

N-aş putea spune că sîntem favoriţi la campionat, totul depinde şi de cum ne vom mişca în perioada asta de transferuri. Nu trebuie să aducem mulţi jucători, dar trebuie să aducem calitate.

Trebuie să luăm campionatul pentru că altfel nu ajungem în Champions League, iar acum participarea în Champions League a devenit mai importantă chiar decît cîştigarea titlului", a explicat Stoica la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
cris4co
cris4co  •  26 Decembrie 2013, 14:50

baga botu-n pisda [email protected] dai de ceva mai tare...

dorijn
dorijn  •  26 Decembrie 2013, 14:33

Eu zic s-o dai in continuare pe PRESIUNE , MM-ule !... Presiunea pe arbitrii , pe jucatorii si conducatorii echipelor adverse, cu acuze pe la TV , presiune pe oficialii CCA, LPF si FRF , pe tot si toate...doar..doar..s-o speria lumea si veti lua titlul 25 cum sunteti obisnuiti sa luati titluri din 47' incoace !.. Ce bine MM-ule daca a-i lua si tu calea lui JIJI..... ca suntem satui de trufasi nesimtiti si aroganti d-astia ca tine si ca Reghe..lie

armion
armion  •  26 Decembrie 2013, 11:29

Arbitri mai transferati sau va descurcati cu astia ?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează