FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican a caracterizat pentru Gazetă primul transfer pe 2014 al bucureştenilor: "50% Danciu-gol, 50% Clau-gol"

Șefii lui Jalghiris ar face o afacere bună cu Bilinski. L-au luat gratis acum un an și jumătate, iar acum îl vînd pe 400.000 euro
Șefii lui Jalghiris ar face o afacere bună cu Bilinski. L-au luat gratis acum un an și jumătate, iar acum îl vînd pe 400.000 euro

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 20:11

Dinamo a rezolvat sosirea polonezului Bilinski, 24 de goluri sezonul trecut în Lituania. Luni, atacantul va efectua vizita medicală, după care va semna cu roş-albii.

"Cîinii" au început 2014 cu un transfer. Polonezul Kamil Bilinski, 25 de ani, a ajuns la un acord cu şefii grupării din Ştefan cel Mare, fotbalistul sosind aseară în Bucureşti pentru ca luni să efectueze vizita medicală.

Al doilea golgeter în topul puncherilor din Lituania în 2013, cu 24 de reuşite în toate competiţiile, Bilinski a acceptat să semneze cu bucureştenii pentru un an şi jumătate, existînd şi varianta unei continuări a colaborării dacă părţile vor fi de acord. Toată afacerea îi va costa în jur de 400.000 de euro pe dinamovişti.

"Să-l vedem la meciuri"
Atacantul a evoluat ultima dată pentru Jalghiris, campioana Lituaniei, iar colegii de la fosta echipă îl porecliseră "Bombardierul" pe vîrful de 1,81 metri. Flavius Stoican i-a creionat lui Bilinski portretul pentru Gazeta Sporturilor: "Are viteză bună, loveşte mingea cu ambele picioare, cred că va fi o achiziţie de bun augur pentru echipa noastră. Cu cine seamănă? Hmm, cred că este o combinaţie între Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu. Acum sper să vedem acest lucru şi pe teren, pentru că totul acolo se decide. Eu am încredere în atacanţii care erau deja la Dinamo, însă întotdeauna e loc de mai bine".

350.000 de euro este cota polonezului conform transfermarkt.de

600603-caseta-bilinski.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Marc, dacă pleacă "Pufi"
De la Dinamo au fost împrumutaţi în toamnă la Corona fundaşul Asanovici şi mijlocaşul Raphael Stănescu, pe care roş-albii vor să-i lase pe mai departe la Braşov. Iar dacă va fi transferat Cristi Bălgrădean în străinătate, existînd deja legături în acest sens cu Standard Liege, cu formaţii din Turcia şi din Rusia, bucureştenii vor să-l aducă pe Traian Marc, goalkeeper-ul de 30 de ani al Coronei. Deja părţile sînt înţelese în acest sens.

Şi Luchin?
După discuţiile pentru transferul lui Dragoş Grigore la Rizespor, conducerea "cîinilor" doreşte să scape şi de Srgian Luchin, care are un salariul lunar de 12.000 de euro, considerat mult prea mare. Luchin este posibil să dea campionatul României pe cel din Rusia, echipa Tom Tomsk fiind interesată de serviciile sale, conform fanatik.ro. Cele două cluburi au stabilit să poarte discuţiile pentru posibilul transfer undeva la mijlocul lunii ianuarie.

INBOX
- În cantonamentul din Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, Dinamo va disputa două meciuri de pregătire. Primul pe 19 ianuarie cu Karabah, campioana Azerbaidjanului, al doilea pe 22 ianuarie, cu Cernomoreţ Odesa (Ucraina).
- Dinamoviştii se vor despărţi de fundaşul Alin Dobrosavlevici (20 de ani), după ce şefii au renunţat să plătească ultima rată de 25.000 de euro din totalul de 75.000 euro, sumă în schimbul căreia fotbalistul a fost cumpărat de la Avicola Buziaş.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
luc11
luc11  •  03 Ianuarie 2014, 22:09

a marcat in fiecare an peste 10 goluri, deci sa-l vedem

djeurofighter
djeurofighter  •  03 Ianuarie 2014, 16:05
Postat de ultras.nationalist pe 03 Ianuarie 2014, 15:07

Toti aparuti dupa sezonul trecut al Borussiei. Daca sezonul acesta ajunge Victoria Plzen in finala CL,toti vor fi "suporteri" Victoria Plzen. Asta este mentalitatea....

Pai cam asta era aluzia. In ultimul an au aparut la suporteri Borussia Doofmund si Bauern München de te doare capul! Cu bune sau mai mult cu rele, eu sunt fan Schalke din 1997, ce-i drept de cand au castigat cupa UEFA, insa le-am ramas suporter fidel fara sa tin cu vreo alta echipa din strainatate (indiferent de care campionat discutam).

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Ianuarie 2014, 15:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu nu spun nimic de Bilinski,poate fi un transfer bun,sau unul ratat. Dar Bus cu siguranta ar fi un transfer foarte bun. Marc are totusi deja 30 de ani...cat sa te mai bazezi pe el? Iar Naumovski ca valoare nu este mult sub Balgradean,daca ar avea mai multe minute jucate ar prinde incredere. Iar in caz ca se accidenteaza Naumovski ar trebui sa-i acordam sanse si lui Manyur.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează