FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican este nevoit să improvizeze pentru postul de fundaş dreapta » Ce surpriză ar putea apărea în echipă

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 17:04

Dinamo este lipsită mîine seară de prezenţa a doi fotbalişti titulari în startul sezonului, Fai şi Bărboianu, suspendaţi fiecare pe cîte o etapă pentru cartonaşele roşii încasate la Botoşani (2-3).

Astfel, antrenorul Flavius Stoican, care a refuzat în această săptămînă oportunitatea de a merge la Al Raed în Arabia Saudită, se vede obligat să facă o improvizaţie pentru postul de fundaş dreapta.

Steliano Filip este, în acest moment, prima variantă de a juca în această poziţie, cu toate că el este jucător de bandă stîngă. Nu sînt excluse nici alte două posibilităţi, ca Ionuţ Şerban sau Bogdan Gavrilă să fie retraşi în acea poziţie, dar Filip este văzut acum înlocuitorul perfect pentru Fai. Roş-albii mai au diseară antrenament în care Stoican va mai face diverse permutări. Pozitiv pentru antrenorul care revine pe bancă, după două etape de suspendare, este şi faptul că Vali Lazăr poate evolua, ispăşindu-şi şi el etapele de suspendare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mihaienache
mihaienache  •  19 Septembrie 2014, 23:57
Postat de aldo_m pe 19 Septembrie 2014, 23:34

calinescu cred ca e stelist ACOPERIT

acoperit cu pamant ...sa-i intre-n gura:)))

zecs93
zecs93  •  19 Septembrie 2014, 23:47

Sa joace Filip pe dreapta iar pe stanga sa-l bage pe A.Radu !!!

aldo_m
aldo_m  •  19 Septembrie 2014, 23:34

calinescu cred ca e stelist ACOPERIT

Vezi toate comentariile (13)
Comentează