FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican este optimist după o lună petrecută la Dinamo: "Vreau să se teamă toate echipele cînd joacă împotriva noastră"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 09:46

Ionuţ Negoiţă l-a numit pe Flavius Stoican acum o lună în funcţia de antrenor principal, iar acesta a dezvăluit primele concluzii după această scurtă perioadă petrecută în Ştefan cel Mare.

"Sînt mulţumit că pe zi ce trece echipa reuşeşte mai mult la pregătirea fizică, la moral, la comunicare. Sper să ajungem acolo unde mi-am propus atunci cînd am venit la Dinamo şi anume să fim o echipă de care să se teamă orice formaţie din campionatul nostru.

Ştiu că spun un lucru care pare banal pentru unii, însă e nevoie de timp. Nu mult, dar este necesar. Să am timp pentru mine? Nu, doar cît să mănînc, în rest totul pentru Dinamo", a spus Flavius Stoican pentru Ziarul Ring.

Tehnicianul dinamovist spune că şi nivelul fizic al echipei a crescut după venirea sa şi a preparatorului Salvatori Nazareno: "A avut puţin timp la dispoziţie pentru a trage o concluzie. Este un profesionist adevărat care ştie ce face şi, pe deasupra, pune mult suflet şi pasiune, iar pentru mine contează foarte mult.

Este respectat de jucători, iar eu consider că munca lui la echipă se vede deja. Jucătorii se comportă mult mai bine din punct de vedere fizic în timpul meciurilor".

Dinamo joacă diseară împotriva Concordiei Chiajna, în direct pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 19:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
dina67
dina67  •  28 Octombrie 2013, 18:00

Te imbeti cu apa rece....La cat fotbal am vazut, ai o echipa de strans porumb toamna.De-aia nu esti antrenor de Dinamo...

dase
dase  •  28 Octombrie 2013, 17:34
Postat de nunweiller6.dinamo.1970 pe 28 Octombrie 2013, 10:54

Stoican-cel mai mic salariu din istoria ligii. Lotul lui Dinamo- cel mai ieftin din istorie, format la trialuri ca in divizia C. Salarii Dinamo- o rusine incredibila. Buget: incredibil de mic. Asta este New Dinamo? Asa vor Anghelache si Negoita sa aduca Dinamo acolo sus? EU NU CRED IN MINCIUNILE ASTEA, nu pot sa ma mint singur ca un bou.

Uite un om realist si cu capul pe umeri.

ticbis
ticbis  •  28 Octombrie 2013, 16:30

BOMBA!!!! SOC!!!, SOC!!!, SOC!!! INCREDIBIL!!!!!! Anuntul de ultima ora facut de oficialii Stelei: jucatorul lui Dinamo, Steliano Filip este ofertat de clubul din Ghencea!!! Becali a fost impresionat de atasamentul declarat al jucatorului pentru culorile ros-albastre si a ordonat din inchisoare sa se inceapa demersurile de transfer ale acestuia de la Dinamo la Steaua! "Platesc oricat" a afirmat Gigi Becali. Intrebat pe ce post va juca Steliano Filip la Steaua, Becali a declarat: "Nu conteaza! Mie-mi plac caracterele puternice! Steaua e pentru el un pas inainte! Intr-o prima faza il voi pune rezerva la Lutu, ca are si asta o varsta si nu-i strica o concurenta pe post!"

Vezi toate comentariile (47)
Comentează