FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00 GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Stoican i-a pus gînd rău Stelei: "Dăm drumul la cîini. Sar apărătorile la antrenament"

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2015 12:35

 Stoican a apărut azi la conferința de presă dinaintea meciului cu Steaua afișînd o look vesel, relaxat, cu toate că în particular mărturisea că e foarte concentrat și conectat la miza meciului de mîine seară.

"Vremea e mohorîtă afară, dar eu sînt fericit și mîndru că sînt antrenorul lui Dinamo", așa și-a început Stoican discursul de la conferință.

Antrenorul "cîinilor" îi așteaptă pe suporteri în număr cît mai mare pe Arena Națională și spune că jucătorii săi sînt foarte montați înaintea acestui derby.

"Așteptăm cu toții acest meci de la începutul returului. Presiunea e mai mare pe adversar decît pe noi, fiindcă dacă Steaua pierde, în proporție mare ratează cîștigarea titlului. Noi sîntem al dracului de montați. Este o încrîncenare mare în rîndul echipei. Văd acest lucru și la antrenamente, unde sar ghetele și apărătorile.

Jucătorii își doresc foarte mult să învingă Steaua. Pe românește: vom da drumul la cîini. Trebuie să batem Steaua pentru noi, pentru suporteri, nu pentru ASA. Sînt sigur că dacă vom învinge nu-i vom face doar pe fanii noștri fericiți, ci și pe alți susținători de-ai noștri de la alte formații. Sînt convins că suporterii noștri vor fi la înălțime. Cred că după meciul de mîine seară vom regla problemele cu ei.

Stoican a rememorat și unul dintre episoadele în care a marcat împotriva roș-albaștrilor: "Îmi aduc aminte cu plăcere de multe meciuri ca fotbalist împotriva Stelei. Cel mai mult mi-a plăcut cînd am marcat și am învins cu 3-0 în Cotroceni, în Cupă. Mi-ar plăcea să se repete acea desfășurare de forțe".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
arvocatu
arvocatu  •  02 Mai 2015, 13:38

Explicatia pentru faptul ca "sar ghetele si aparatorile" e simpla: jucatorii lui New Dinamo au picioare de lemn... se potrivesc cu antrenorul lo, care are rumegus in cap...

arvocatu
arvocatu  •  02 Mai 2015, 13:35

Stoican asta vorbeste mult, degeaba si prost, insa realizarile sale sunt zero barat...

maryan_ro83
maryan_ro83  •  02 Mai 2015, 12:54

Sar ghetele si aparatorile :))))))) Cui? Lui Elhamed, Fai si Bilinski, super-jucatorii doriti de toate cluburile mari din Europa?... Danemarca Under 17-Dinamo 7-1, Debrecen-Dinamo 6-0, Astra-Dinamo 6-1... :)))))) Invitam toti dinamovistii la meci.. urmeaza o noua umilinta in fatza lui TANASE, CHIPCIU si, mai nou, TUCUDEAN :))))) Cum sa ratezi un meci in care Dinamo iar face act de prezenta??? Pregatiti coregrafii, macar cu atat sa ramaneti... :))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează