FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

Stoican refuză propunerile noii conduceri de la Poli Iași!

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 15:38

Lui Flavius Stoican nu i-a plăcut niciunul dintre jucătorii sugerați de Tibor Selymes, noul director sportiv al celor de la Poli Iași, ca posibile întăriri.

Flavius Stoican și noul director sportiv al lui Poli, Tibi Selymes, nu sunt deocamdată pe aceeași lungime de undă. "Vom aduce jucători de liga întâi și a doua din Franța și Olanda", anunța Selymes acum câteva zile, la prima întâlnire cu jurnaliștii ieșeni. Numai că, din lista înaintată lui Stoican, antrenorul n-a reținut pe nimeni: "Nu vreau să ne grăbim şi să luăm decizii pripite. Trebuie să aducem jucători peste nivelul celor existenţi".

3 jucători importanția pierdut Poli în această vară: Qaka (FCSB), Jo (Sherrif) și Kelava, care și-a reziliat contractul

Situație în care, la reunirea de vineri, singura noutate este spaniolul Adria Gallego: "Cu el și cu Bosoi am acoperi postul de fundaş dreapta. Mai am nevoie de un mijlocaş central, care să suplinească plecarea lui Qaka, de un fundaş central, un mijlocaş lateral şi un atacant". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1308183692641866
Diana Dim  •  15 Iunie 2018, 19:59

INCREDIBIL! Dupa un sezon peste asteptari pentru Poli, l-au adus pe Selymes, specialistul care, atunci cand n-a fost dat afara la timp, a retrogradat cu toate echipele la care a activat. Regret de pe acum faptul ca Poli va retrograda la finalul campionatului viitor. Este normal ca Stoican sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu Selymes, pentru ca acesta are "meserie si ochi de antrenor". Daca nu se va putea impune, ar fi mai bine sa plece! Cu acest director sportiv imaginea lui va avea de suferit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează