FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

Stoican si Munteanu out!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Mircea Rednic i-a lasat in afara lotului pentru Supercupa pe Flavius Stoican si pe Catalin Munteanu. Fostul fundas al lui sahtior n-a ajuns inca in forma maxima, iar Catalin Munteanu, abia refacut dupa o lombalgie, nu este pregatit suta la suta. Cei doi s-au antrenat ieri separat la stadionul Dinamo, indrumati de preparatorul fizic Marco Oneto. "Amindoi sintem in urma cu pregatirea si nu are rost sa stam pe banca degeaba", a spus Flavius Stoican. (Catalin Gheorghiu)

Motivati la masa
Ieri dupa-amiaza, inainte ca lotul dinamovist sa se deplaseze la stadionul National, din complexul "Lia Manoliu", intreg staff-ul "ciinilor" a fost invitat de Vasile Turcu sa serveasca masa de prinz. Elevii lui Mircea Rednic au fost incurajati de catre actionar, care le-a promis prime speciale. ( Catalin Gheorghiu)

Campanie antidrog in anonimat
Doar 400 de insi, dintre care 90 la suta erau organizatori, au asistat la meciul organizat de FRF si Agentia Nationala Antidrog, in care s-au intilnit liceenii de la "Mircea Eliade" si cei de la "Spiru Haret". Pe o caldura inabusitoare, pustii au inceput partida la ora 18:50. In timpul jocului, federalul Mircea Mihail cara un platou cu fripturi catre vestiare! In cele din urma, cu un gol inscris in ultimul minut de joc de Andrei Matei, "Eliade" a invins scurt, cu 1-0. A urmat o festivitate de premiere, oficiata de Florin Prunea, in care ambele echipe au primit cupe si medalii.

Rapid, cu Holsten
Rapid a semnat ieri un contract de publicitate cu firma care produce berea Holsten, clubul din Grant urmind sa primeasca intre 500.000 si un milion de euro, in functie de locul ocupat in clasament. Maldarasanu, Maftei si Grigore au prezentat si echipamentele giulestenilor pentru noul sezon, in trei variante, cu tricouri albe, visinii si roz.

Giulestiul, gata in septembrie
Copos sustine ca Rapid va juca pe un stadion refacut de la 14 septembrie: "Avem 60 de muncitori care lucreaza la stadion. Sintem cu bidineaua, cu picamarul, cu iluminatul, vrem sa le oferim suporterilor sansa de a urmari meciurile in conditii civilizate". Giulestenii spera sa primeasca avizul de a deschide tribuna I, unde accesul publicului a fost interzis in sezonul trecut, din cauza riscului de prabusire in caz de cutremur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează