FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Stoichiţă a promis factura greşită! Doar Becali ar putea lămuri misteriosul telefon de la derby :D

La trei minute după ce a fost sunat, Stoichiţă l-a scos pe Costea şi l-a introdus pe Tibi Bălan.
La trei minute după ce a fost sunat, Stoichiţă l-a scos pe Costea şi l-a introdus pe Tibi Bălan.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 18:19

Surprins cu telefonul la ureche în timpul meciului cu Rapid, Stoichiţă negat că ar fi primit instrucţiuni de la tribuna oficială şi a promis chiar că va oferi la sfîrşitul lunii factura detaliată a numărului său de telefon pentru a dovedi că nu a vorbit cu Gigi Becali în timpul meciului.

”Vă dau factura la finalul lunii ca să vedeţi dacă am vorbit cu Becali”, a declarat Stoichiţă după meciul cu Rapid, pentru a încerca să demonstreze că nu a fost sunat de patronul său.

Numai că afirmaţia lui Stoichiţă nu poate ajuta cu nimic la elucidarea misterului deoarece, dacă antrenorul Stelei a fost sunat de cineva, această convorbire nu are cum să apară în lista detaliată a facturii sale, ci a celui care a iniţiat apelul.

Factura detaliată cuprinde doar informaţii cu privire la apelurile efectuate şi mesajele scrise trimise, nu şi la cele primite.

În această situaţie, ideal ar fi ca Gigi Becali să prezinte factura sa de telefon pentru a lămuri problema :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
kand
kand  •  30 Aprilie 2012, 20:44

Stoichita crede ca suntem toti retardati ca el, credem orice minte el...

sensy
sensy  •  30 Aprilie 2012, 20:06

stoi chitra...e tot telefonul ala pe care te-a sunat de erai la jogging in baie si intr-o jumate de ora erai la palat si bateai laba cu el ciobandante??? ....la stana se dau facturi si pentru apelurile primite la ordinul fariseului luminii...

biancorossi
biancorossi  •  30 Aprilie 2012, 20:06
Postat de flo_ax pe 30 Aprilie 2012, 19:16

Ba' dar ne lasati cu articolele astea de cancan? Asta e sportul pe care trambitati ca va pasa atat de mult? DAr mai duceti-va undeva cu ciobanul vostru senil, ca e un bufon trist, promovat in disperare de presa

nu se poate. el reprezinta fc steaua buccuresti, este patronul acestui vestit club din europa. ..)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează