FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă: "Acum sînt antrenorul Stelei. Cînd sînt liber, îmi negociez viitorul oriunde"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Mihai Stoichiţă vrea să-şi clarifice situaţia la Steaua, iar apoi va decide ce va face în viitor. Actualul tehnician al Stelei nu exclude varianta de a antrena tot în Liga 1.

"Eu şi Mihai Stoica la Dinamo? Deocamdată sînt antrenorul Stelei. Nu pot da un răspuns, acum aştept decizia conducerii şi apoi, după ce devin un antrenor independent, îmi pot negocia viitorul oriunde în lumea asta.

I-am cerut părerea lui Parpas despre fotbalul românesc, mi-a zis că e net superior campionatul român celui cipriot, foarte multă tactică. Sînt observaţii făcute de un străin. Mi-a mai spus: "Din păcate, jucătorii sînt superficiali", a spus Stoichiţă la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
aureltg
aureltg  •  26 Mai 2010, 00:11

stoicutza nu a fost anul asta antrenorul stelei. dupa plecarea lui bergodi, steaua a jucat neantrenata, iar asta s-a vazut in teren si se vede in clasament. stoicutza e un antrenor submediocru! gresiti voi, ca il tot intrebati ce face si ce crede el; el, care a facut praf steaua anul asta, aproape cat seful lui transhumat in ghencea.

 •  24 Mai 2010, 18:39

STOICHITA SA SE GANDEASCA DE TREI ORI CA CEL MAI BINE AR FI SA-SI DE-A DEMISIA SI SA PLECE . LOCUL 4 UMILITOR SPUNE TOTUL DESPRE STOICHITA CARE NU A STIUT CE A VRUT IN RETUR IMPREUNA CU PANDURU ARGASEALA SI BECALI CAND AU RENUNTAT LA GHIONEA RADA SI LA UNII JUCATORI TINERI BUNI CU CARE STOICHITA A TERMINAT TURUL PE PODIUM LA EGALITATE DE PUNCTE CU CFR .STOICHITA A MAI GRESIT GRAV CA ANTRENOR SI FATA DE SUPORTERI PIERZAND SPRIJINUL LOR .DORINEL NU IA PROVOCAT PE SUPORTERI ASA CUM A FACUT-O STOI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează