FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă bancomat pentru jucătorii Stelei » A vrut să aranjeze un amical în Golf

Steaua
Steaua

Articol de , - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Pentru a le oferi jucătorilor bani de Sărbători, "Lippi" le-a propus disputarea unui amical în zona Golfului, însă fotbaliştii n-au fost de acord

Stoichiţă şi-a cîştigat definitiv jucătorii de partea lui. Pe lîngă faptul că a reuşit să readucă echipa pe linia de plutire după perioada Bergodi, "Lippi" a avut la finalul anului trecut o iniţiativă care i-a lăsat cu gura căscată pe elevii săi.

După terminarea turului, jucătorii şi-au cerut drepturile financiare neonorate de Becali. Era vorba de sume cuprinse între 25.000 şi 30.000 de euro de fiecare, primele pentru accesul în Europa League şi pentru victoriile din campionat. Patronul le-a transmis însă că nu le va da nimic, moment în care Stoichiţă a intervenit.

"Cu relaţiile pe care le am, pot încerca să perfectăm un meci amical cu o echipă din zona Golfului, iar încasările pe care Steaua le-ar lua ar ajunge direct în buzunarele voastre şi le-aţi putea considera drept primele pe care le aveţi de luat", le-a zis Stoichiţă. Jucătorii au apreciat iniţiativa, însă au refuzat. Motivul? Meciul ar fi urmat să se joace între Crăciun şi Revelion şi le-ar fi stricat şi vacanţa, şi Sărbătorile.

500 de mii de euro e suma pe care Becali o datorează jucătorilor pentru accesul în grupele Europa League şi pentru victoriile din campionat

900 de mii de euro vor intra în contul Stelei în această săptămînă, suma reprezentînd a doua jumătate din drepturile TV pe actualul sezon

"Jucătorilor nu o să le dau nici o primă pînă la vară, chiar dacă le-am promis bani pentru calificarea în Europa League în toamna trecută. Să cîştige campionatul şi vor fi mulţumiţi"
Gigi Becali

Amicalul cu Red Bull, pe Digi Sport
Primul amical al roş-albaştrilor din această iarnă, cu austriecii de la Red Bull Salzburg, va fi transmis în direct marţea viitoare, pe 26 ianuarie, de DigiSport. Pe lîngă această partidă, postul celor de la RCS-RDS va mai difuza alte două partide de verificare ale elevilor lui Stoichiţă din al doilea cantonament din Antalya. Meciurile vor fi stabilite în zilele următoare. (Costin Negraru)

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
cohenn
cohenn  •  18 Ianuarie 2010, 13:36
Postat de pe 18 Ianuarie 2010, 10:23

ce prime vor astia pentru ca au batut echipe de 2 lei in preliminarii. si-au luat salariile, le ajunge. sa ia titlul si vor lua bani. are dreptate becali la faza asta

Nea Vali Argaseala aici erai tata? ce nick ai si tu

 •  18 Ianuarie 2010, 12:18
Postat de pe 18 Ianuarie 2010, 11:39

nici un patron nu isi face o societate pentru a da bani angajatilor si pentru a oferi locuri de munca si a asigura salarii , sunt patroni care au inceput ipotecandu-si casa , nimeni din voi sau din ziaristi nu au sarit in sus cand lui goian radoi sau nicolita erau adusi pe salariu de 100 de mii si au ajuns sa aiba 300 de mii nimeni nu a sarit in sus cand fiecare a primit un loc de casa in pipera nici neaga nici mm stoica , cand parintii au luat 100 de mii sa se mute in bucuresti ..

Asa e! Niciodata nu m-am gandit la asta. Eu credeam ca e un lucru normal la cati bani au adus la club prin evolutiile lor. Tie ti se pare ca face actiuni caritabile, nu vezi spalarea de bani care se ascunde in spate. Fara Steaua, "Atotstiutorul" era un nimeni. Cum a pus mana pe Steaua, cum i s-a dublat valoarea afacerilor, doar pentru ca era cineva cunoscut. Respect celor care nu se injosesc in fata unui analfabet, respect Hagi, respect Bergodi.

 •  18 Ianuarie 2010, 12:01

Cu relatiile pe care le am pot incerca......ce ratat,ce tampenie..pot incerca!of doamne

Vezi toate comentariile (11)
Comentează