FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Stoichiţă este dezgustat după condamnarea lui Becali: "Mi-e scîrbă, unii se bucură că Gigi a păţit aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 18:16

Mihai Stoichiţă s-a declarat foarte deranjat după condamnarea lui Gigi Becali. Fostul antrenor al Stelei susţine că mulţi oameni se bucură că patronul roş-albaştrilor a fost închis.

"Imi pare foarte rău pentru ce i s-a întîmplat lui Gigi. Într-un mod discret şi civilizat sînt al[turi de el, dar mai mult decît atît nu pot face, nu sînt eu în masur[ să comentez o decizie a justiţiei.

Mă uitam la fel de fel de specialişti pe la talk-showuri care îşi exprimau părerea în orice domeniu, am mai vazut şi femei… Nu mai zic că mi-e şi scîrbă. Sînt nişte farisei, pentru că in sinea lor se bucură că Gigi a păţit aşa ceva. Sînt total dezgustat de ce se întîmplă.

În primul şi în primul rînd trebuie respectată durerea familiei lui. Mi se pare total lipsit de bun simţ ce se întîmplă în jurul lui", a spus Stoichiţă, conform sptfm.ro.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
durul
durul  •  23 Mai 2013, 12:24

daca pana acum ,toti si-l doreau la puscarie in sinea lor ,acum vin lingaii si incep sa-l pupincuresca sa aiba un loc asigurat pana va iesi ... toti sunt indurerati de familie ,de rude ,de rude albaneze,de rude de peste ocean ,dar cand toate rudele s-au unit si au inceput sa se balacareasca in tot ceea ce au furat si cand le dadea cu tifla la toti atunci cum era ? prost e romanul ,l-a apucat mila si regretele ! pe viata la puscarie si sa-i vina si rudele alaturi!

zattara34
zattara34  •  23 Mai 2013, 09:22

E un penal imbecil prost ce esti! Unde ar trebui sa il bagi daca nu la puscarie??? Mai are inca 10 dosare penale, vrei sa ne para rau ca a primit mai putin cu 20 de ani decat primeam eu pt aceleasi fapte???

fabio_807
fabio_807  •  23 Mai 2013, 00:56

Domnule Stoichita, Inainte sa pateasca asa ceva , Gigi a facut ceva mai grav. E oricum prea putin pentru cat a castigat. 3 ani la zdup pentru un miliard de euro. Nu e de asteptat mult de la un antrenor de fotbal, imi era simpatic inainte si ramane simpatic doar ca am dubii asupra logicii de fier pe care o expune

Vezi toate comentariile (94)
Comentează