FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - ASTRA PLOIEŞTI 1-1

Stoichiţă: "Încă suferim în apărare şi ne urmăreşte ghinionul"

Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, a declarat după remiza obţinută de elevii săi, scor 1-1, cu Victoria Brăneşti, că echipa sa încă suferă în defensivă, dar are şi ghinion, pentru că marchează la fiecare meci şi nu este de ajuns.

"Ambele echipe au jucat foarte bine, au oferit un fotbal agreabil, în ciuda terenului foarte greu. Cred că am pierdut două puncte, pentru că am avut ocazii de gol mai multe şi mai mari.

Suferim încă în apărare, nu reuşim să eliminăm greşelile individuale. Mi-aş fi dorit mai mulţi jucători de la Urziceni, dar Steaua a fost mai abilă şi i-a luat. Nu mai am ce să iau acum.

Se pare că am în continuare sprijinul domnului Niculae. Nu sunt edificat asupra fazei de la penalty-ul lor, dar dacă se dovedeşte că nu a fost penalty, se poate spune că arbitrajul a influenţat rezultatul final. Ne urmăreşte ghinionul, pentru că marcăm în fiecare meci, dar nu este de ajuns", a spus Stoichiţă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bobulica
bobulica  •  31 August 2010, 12:54

Atat timp cat familia Becali este la putere in fotbal, nimeni nu poate "trai". Singura sansa este sa aiba prieteni din afara care au influente mai mari si care pot domina aceasta familie - asa cum este patronul de la CFR.

east17
east17  •  31 August 2010, 11:49

Antreneaza echipa favorita Dinamo, Steaua, Rapid...poate o echipa din provincie ! Manager league este cel mai complex manager de fotbal online cu 2 meciuri pe zi un sezon pe luna cantonamente, antrenamente, transferuri, cupe particulare si liga campionilor ! Sunt peste 60 mii echipe din peste 20 tari ...Romania are 6 divizii cu promovare si retrogradare copiaza linkul de mai jos fara spatiu intre manager si league www.manager league.com/index.pl?ref=82580

nelucu54
nelucu54  •  31 August 2010, 11:35

Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://nelucu54.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează