FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRAATAC

Argăseală: "Stoichiţă e preocupat de situaţia echipei şi e determinat să schimbe lucrurile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, recunoaşte că antrenorul Mihai Stoichiţă e îngrijorat pentru jocul echipei, dar dă asigurări, în direct la Contraatac, că tehnicianul nu e în pericol de a fi demis.


"Stoichiţă nu pleacă! E preocupat, pentru că nu are o presă bună, nu a avut rezultatul pe care l-a dorit la Tîrgu Jiu, nu a avut un joc strălucit, şi l-a asumat. Nu cred că cineva din echipă sau din conducere poate fi liniştit în situaţia asta. Echipele din faţă mai trăiesc şi emoţiile celorlalte jocuri, pentru că pot urca sau coborî în clasament în funcţie de celelalte meciuri. Stoichiţă e foarte determinat să schimbe totul prin discuţii cu jucătorii, prin antrenamente. În fiecare dimineaţă se întîlneşte cu antrenorii, cu Pandi, cu mine, discută despre modul cum vede fiecare antrenamentul din ziua de dinainte.

Şi Pepe Moreno a fost sancţionat după escapada nocturnă. Eu le-am zis că la spectacolele la care se duc ei biletele sînt foarte scumpe. Nota de plată nu ar suporta-o foarte mulţi. Şi-au asumat-o însă şi e foarte bine. E o sumă extraordinar de mare. Nu e amendă record, dar e o sumă foarte mare", a spus Stoichiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  21 Aprilie 2010, 14:56

sa plece stoichitaa si cu argasealaa ca duce steaua la fundd 5-1 cu rapid si el zice ca nu e o catastrofa si argaseala ca e preocupat de echipaa asa presedinte asa antrenorr afara domnule becalii revino cu steaua in liga campionilorr dal afara pe argaseala si stoichita si adu intariri noii la steaua si cativa jucatori si da afara aia care nu mai joaca deloc ca o sa cadem jos de tot ....pana si iasu zice ca ne bate fortzaa steaua dai afara

 •  01 Aprilie 2010, 08:00

hhhhhhhhhhhhhhh

 •  01 Aprilie 2010, 07:59

sint stelist de mic adica de aproape 40 de ani dar ce se intimpla de citiva ani la aceasta echipa e regretabil si nu onoreaza spiritul acestui club ar trebui promovati jucatori tineri cu foame de afirmare si nu mercenari adunati de pe toate drumurile

Vezi toate comentariile (8)
Comentează