FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Stoichiţă nu-l are la inimă pe Tătăruşanu pentru că nu este slugarnic"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Declaraţia îi aparţine preşedintelui de la Juventus Colentina, club la care s-a format goalkeeper-ul Stelei, Ciprian Tătăruşanu.

Stoichiţă nu-l are la inimă. Ştiţi de ce? Pentru că Tătăruşanu nu e slugarnic. Poate că din acest motiv îl atacă şi Gigi.

Dar portarul e ca un chirurg, trebuie să exerseze ca să nu-i tremure mâna. Dacă îi tremură mâna ajunge la malpraxis. Stoichiţă greşeşte dacă-l scoate din poartă.

Când l-am promovat la prima echipă, la Juventus, lua nişte goluri de comedie. Odată, la un meci la Mioveni, a luat trei goluri din corner! Dar am riscat şi l-am menţinut titular, chiar dacă am retrogradat în «C» pe mâna lui. Însă anul următor, în «C», a luat doar şase goluri!

E ca şi copilul meu. Vorbesc foarte des cu el. Normal, nimănui nu-i convine să fie criticat în acest mod. La Steaua, fotbaliştii trebuie să joace, să-şi ia banii şi să n-aibă urechi.

Ciprian aşa e, nu bagă în seamă ce zice Gigi. El are curaj şi ambiţie. Dacă nu le avea, nu-şi mai revenea după ce a stat atâta timp pe bară”, a declarat Marian Rusen în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  11 Martie 2010, 23:30

Tatarusanu nu a jucat niciodata cu Juventus in C , si nu a luat niciodata 3 goluri din corner.Este evident ca Rusen minte de ingheata apele.

 •  11 Martie 2010, 20:57

Tatarusanu portar forte bun.El compara cu Vander Sar,serios

 •  11 Martie 2010, 20:54

Mama cand citesc ce au scris astia pe aicea ma crucesc.Cum poti sa spui ca Tatarusanu e de vina ca Steaua nu a castigat cu Urziceni cand el a salvat inca 2 goluri ca si facute si a iesit perfect pe toate centrarile.Ca sa nu mai zic ca tot Tatarusanu a salvato pe Steaua de la umilinta cu CFR.Eu il consider pe Tatarusanu incontestabil mai bun decat Zapata si unul dintre cei mai buni din tara

Vezi toate comentariile (17)
Comentează