FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Stoichiţă: "Plec doar dacă voi fi demis!"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Stoichiţă a spus aseară la DigiSport că va renunţa doar atunci cînd Steaua nu va mai avea şanse la titlu

- Domnule Mihai Stoichiţă, să lămurim dacă vreţi sau nu să plecaţi?
- N-avem ce să lămurim. Nu voi pleca de la Steaua decît atunci cînd voi fi dat afară. Iar dacă voi fi demis, care e problema? Pînă atunci îmi fac treaba, iar după ce sînt dat afară plec în vacanţă. Oricum, în discuţia cu domnul Becali de după meci, dînsul nici nu mi-a reproşat ceva, nici nu m-a lăudat.

- Şi...
- De fapt, o să plec singur dacă vom rata titlul. N-am venit la Steaua să termin pe locul 6, 8 sau 2. Cum am pierdut titlul, cum am demisionat în secunda doi.

- Acuzaţiile lui Becali i-au dărîmat pe Tudose şi pe Petre Marin?
- Eu le-am zis aşa celor doi: «E vital să nu vă pierdeţi încrederea în voi din moment ce eu nu mi-am pierdut-o!». Apoi, să ştiţi că dacă patronul nostru face declaraţii acuzatoare, care fac şi deliciul presei, tot el reechilibrează atmosfera pînă la ora meciului următor prin alte declaraţii optimiste.

"Il ştiu pe Stoichiţă suficient de tare ca să reziste, dar nu ştiu pînă cînd. Dacă vine un alt eşec, nu cred că e capabil să mai accepte criticile lui Becali şi va pleca"
Emeric Ienei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  02 Martie 2010, 14:36

Oameni buni aruncati cu rosii in stoichita la inceput se vede cine e omul bun si cu bun simt si cine e omul rau. Singura solutie care o vad este cum zice stoichita sa plece de la echipa si sa nu mai vina vreun antrenor roman sa antreneze steaua..... Sa fie boicot general. E singura solutii, nici amenintarile fanilor nici amenzi luate de club nu il vor determina pe "sheeper" sa plece. Singura cale e sa nu mai antreneze nimeni steaua si sa nu prinda cupele europene 2-3 sezoane la

 •  02 Martie 2010, 12:36

da dar acum o sa-i faci pe plac oierului ,nu o sa-l mai pui fundas pe marin ? nu cred ca este o solutie ptr steaua ca petre marin sa nu joace

 •  02 Martie 2010, 11:42

Ma intreb al cui e becali asta, cu ce echipa tine asta de fapt? Vad ca incearca sa o tina pe Steaua doar intr-o tensiune continua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează