FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă şi Panduru pleacă după Ouon în Cipru

Edwin Ouon, Ouon, Steaua
Edwin Ouon, Ouon, Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul şi managerul Stelei pleacă în Cipru după rwandez, însă unul dintre agenţii fotbalistului susţine că transferul nu s-a realizat pînă acum din cauza ofertei insuficiente şi a lipsei de interes a lui Panduru

Steaua trebuie să plătească mult ca să-l înlocuiască pe Ghionea cu Ouon. Rwandezul cotat de AEL Limassol la 800.000 de euro refuză salariul maxim pe care îl plătesc roş-albaştrii, 10.000 de euro pe lună. Agentul fotbalistului e categoric: "Clubul din România să uite de Edwin! Dacă asta e cea mai bună ofertă financiară a lor, e mai bine să nu ne mai contacteze! Ar însemna ca jucătorul meu să lase un venit mai mare pentru unul mai mic! În plus, managerul Panduru tot zice de o lună că va fi în Cipru, dar pînă acum nu s-a întîmplat nimic". De transferul lui Ouon s-a ocupat şi se ocupă Mihai Stoichiţă, singurul de la Steaua care a păstrat legătura cu cei din Cipru, dar şi cu fotbalistul.

Steaua e gata să ridice oferta făcută iniţial, de 300.000 de euro, pînă la 500.000 de euro. David Lasaracina, impresarul lui Ouon, crede că "gruparea din Limassol nu va accepta o jumătate de milion de euro. Dacă Steaua mai plusează, s-ar putea ajunge la preţul corect".

Stoichiţă a avut ideea achiziţionării fundaşului central african în vîrstă de 29 de ani şi insistă în continuare pentru el, mai ales în contextul despărţirii de Ghionea. Antrenorul ar putea chiar să-l însoţească pe Panduru în Insula Afroditei, ca să-l determine pe Ouon să accepte oferta Stelei.

"AEL o să scadă pînă la urmă preţul pentru Ouon. Toţi vor să profite cînd aud de Becali, dar să-şi mai pună pofta-n cui!"
Gigi Becali, patron Steaua

0 euro a cheltuit Steaua pînă acum pe achiziţii. Jelev a venit la schimb cu Ochiroşii, iar americanul Tudela e liber de contract

180.000 de euro anual a economisit clubul din Ghencea prin despărţirea de Ghionea. Suma reprezintă salariul fostului căpitan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aureltg
aureltg  •  23 Ianuarie 2010, 14:42
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 05:28

ce treaba are stoichita sa mearga dupa jucatori?!? treaba lui e sa antreneze.

de acord cu tine, dar e mai bine asa, decat sa-l lase pe argasila sa negocieze si sa ratam iar transferul!

bogdinhosan
bogdinhosan  •  23 Ianuarie 2010, 09:15

...dak vn Ouon o sa fim puternici in aparare...o sa fie cel mai bun fundas din liga 1...sper sa se faca transferul si al lui...si al lui Duarte...!!!

carol_k
carol_k  •  23 Ianuarie 2010, 06:15

Poate pana ajung istetzii astia doi acolo Ouon sa fie deja transferat la un club cu adevarat hotarat,gen Vaslui sau Timisoara...Saraci cu duhul Stoichita si Becali n-au inteles ca Ouon nu le prisoseste cipriotilor ca sa vina cu o oferta atat de imbecila.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează